Kommercielt indhold | 18+ | Regler og vilkår gælder

Unibet Superliga – Spil på Superligaen med Unibet

22 november 2021

Sidst opdateret: for 40 minutter siden.

I denne guide gennemgår vi, hvordan man kommer i gang med spil på Superligaen med Unibet. Se aktuelle Superliga bonusser og kampagner, Unibet Superliga features og meget mere, når vi guider til svaret på spørgsmålet: hvordan spiller man på Superligaen med Unibet?

Unibet Superliga

Hvordan spiller man på Superligaen med Unibet?

Vi starter med en hurtigt guide til nye spillere, der ikke er helt hjemmevant på Unibets hjemmeside. Så er du ikke helt sikker på, hvordan du styrer i retning af Unibet Superliga afdelingen, så er der ingen grund til panik. Vi guider dig direkte til Unibet Superliga betting menuen:

 • Log på Unibet.dk.
 • Klik “Odds” øverst i venstre hjørne.
 • Klik på “Fodbold” i venstre side, hvor menuen med sportsgrene befinder sig.
 • Scroll ned til “Danmark” i menuen med alle fodboldbegivenheder.
 • Klik på “Superligaen”.

Sværere er det ikke. Du er nu klar til at finde den eller de Superligakampe, du var på jagt efter. Hvis du vil vide mere om Unibet kan du også læse vores Unibet anmeldelse.

Unibet betting

Unibet Superliga – hvilke Unibet Superliga bonusser findes der?

Unibet plejer at være flittige til at markere store sportsbegivenheder. Og det er det jo, når en ny fodboldsæson starter!

Derfor er der ofte gode chancer for at finde en aktuel Unibet Superliga kampagne, når en ny sæson går i gang, når slutspillet starter op i forårssæsonen eller ved andre skelsættende markeringer i løbet af sæsonen. Du kan også læse om vores Unibet bonuskode.

I skrivende stund er der ingen aktuel Unibet Superliga bonus eller kampagne. Men der er ikke desto mindre masser af Unibet kampagner, du kan udnytte, hvis du er ny spiller på Unibet.dk.

Unibet Superliga bonusTilbud
Unibet Sport bonus100% op til 1000 kr.
Unibet EM indbetalingsbonus100% op til 250 kr.
Unibet mobil bonusBrug en af ovenstående bonusser på mobilen

Særlige Unibet Superliga features

Der er en række Unibet Superliga betting features, der kan give et ekstra twist til din oplevelse. Vi har udvalgt tre Unibet betting features, som er værd at fremhæve.

Luk væddemål

Unibet Luk Væddemål er en feature, der giver dig mulighed for at stoppe et væddemål før tid til justerede odds. Lad os sige, du har spillet på FCK til at slå FC Midtjylland til odds 2,65, og de kommer hurtigt foran.

Efter 11 minutter bliver FCK’s målmand imidlertid udvist, og nu tror du ikke så meget på væddemålet længere. Du kan nu gå ind på “Luk væddemål” på din kupon, hvor du vil blive tilbudt et reduceret odds.

Du får altså ikke længere odds 2,65, men til gengæld redder du dit væddemål. Unibet Luk Væddemål giver dig et redskab ekstra i værktøjskassen.

Bare husk at holde øje med, om du bliver tilbudt et odds, der kan svare sig.

Unibet betbuilder

Unibet betbuilder er en art væddemålsbuffet, hvor du kan skræddersy et væddemål efter dit hoved. Unibet betbuilder giver dig mulighed for at spille på op til 12 hændelser i kampen såsom antal kort, scoringer, hjørnespark, målscorere etc.

Du spiller på dine valg som et kombinationsvæddemål, så odds kan hurtigt blive skyhøje! Unibet betbuilder bruges ofte som for sjov kuponer, hvor man med en lille indsats håber på at score en høj gevinst og få lidt lir.

Unibet Betstream

En virkelig fed feature, vi har glædet os til, er Unibet bet stream. Det er Unibets egen streamingtjeneste, hvor du følger kampe med et minimum af forsinkelse, hvilket giver dig de bedste muligheder for at perfektionere din Unibet Superliga Live Betting.

Se kampe og sportsbegivenheder fra 40.000 begivenheder hvert år med Unibet Betstream. Vi regner med, at Unibet Betstream kommer til at omfatte udvalgte Superliga-kampe, så du får mulighed for at se Superligabold direkte på Unibet.dk.

Superliga 2021/22 datoer

Her er de særligt vigtige datoer, du skal være obs på, når Superligaen 2021/22 løber af stablen.

 • 16.-19. juli 2021: Første spillerunde.
 • 28. november 2021: Sidste spillerunde i kalenderåret 2021.
 • 20. februar 2022: Første spillerunde i kalenderåret 2022.
 • 20. marts 2022: Sidste spillerunde i Superliga grundspillet 2021/22
 • 3. april 2022: Første spillerunde i Superliga slutspillet 2021/22
 • 29. maj 2022: Sidste spillerunde i Superliga 2021/22 sæsonen

Unibet Superliga FAQ

Vi slutter af med en Unibet Superliga FAQ, hvor vi har udvalgt nogle af de oftest stillede spørgsmål til Unibet Superliga betting mm.

Hvilke typer væddemål tilbyder Unibet på Superligaen?

Unibet tilbyder en næsten endeløs række af Superliga betting. Spil på dusinvis af langtidsvæddemål før eller i løbet af sæsonen, eller spil på de enkelte kampe i hver runde. På en typisk kamp vil du som regel kunne finde op til 150 forskellige væddemåls muligheder.

Hvordan får man succes med sin betting?

Ved at lave sine lektier! Undersøg kampen, du overvejer at spille på, nøje. Og hold i det hele taget nøje øje med ligaen – også uden for banen.

Det er svært at slå bookmakerne, men din chance er bedre, hvis du i stedet for at spille på 5-10 forskellige ligaer koncentrerer dig om en enkelt eller ganske få.

Hvordan ser man aktuelle Unibet Superliga odds via sin mobil?

Det gør du ved at gå ind på Unibet.dk. Her trykker du på “Odds” og vælger derefter “Fodbold”. Du bliver herefter dirigeret ind på oversigts menuen, hvor du kan vælge liga eller klikke på aktuelle kampe. Enkelt og nemt.

Fra holdet
den