Kommercielt indhold | 18+ | Regler og vilkår gælder

Oddset vs. Unibet bonus

I denne anmeldelse sammenligner vi den store Unibet bonus på op til 1.000 kroner og Danske Spil, hvor du kan finde Oddset den Lange.

Unibet bonus vs. Oddset bonus

Det første parameter, vi tager et kig på, er bonusserne, de to kombattanter tilbyder. Og her lægger Unibet bedst fra land.

Unibet tilbyder nemlig en Unibet bonus på op til 1.000 kroner til nye kunder. Der er tale om en match bonus, hvor du kan fordoble dit første indskud mellem 40-1.000 kroner.

For at få denne Unibet bonus skal du bruge vores Unibet bonus kode. Den kan du læse mere om i næste afsnit. Lad os først tage et kig på, hvad Danske Spil tilbyder.

Din Oddset bonus er en smule mindre end din Unibet bonus. Her kan du fordoble dit første indskud på 500 kroner. Denne Danske Spil bonus er altså lidt mere rigid i det end hos Unibet, da det kun er det eksakte beløb på 500 kroner, du kan få fordoblet.

Når det gælder bonusser, slår den store Unibet bonus den både mindre og knap så fleksible Danske Spil bonus.

Endelig dom, Unibet bonus vs. Oddset bonus: 5 stjerner til Unibet, 4 til Danske Spil

Unibet bonuskode vs. Oddset bonuskode

Og hvordan får du så lukket op for herlighederne på henholdsvis Unibet og Danske Spil?

Hos Unibet kan du bruge vores særlige Unibet bonuskode til at aktivere din Unibet bonus. Denne Unibet bonus kode aktiverer din Unibet bonus på op til 1.000 kroner. Du skal blot kopiere vores Unibet bonuskode ind i det særlige bonuskodefelt, når du foretager din indbetaling.

Vil du hellere gå efter den lidt mindre Danske Spil bonus, kan du få din Oddset bonus på 500 kroner helt uden en Danske Spil bonuskode. Dermed er det altså en smule nemmere at få din Oddset bonus, eftersom du slipper for at skulle indtaste en Oddset bonuskode.

Det er dog en smagssag, om man foretrækker en bonuskode eller ej. Især i dette tilfælde, hvor du med en Unibet bonus kode faktisk kan få en større bonus end ved Oddset.

Endelig dom, Unibet bonuskode mod Oddsets ditto: 5 stjerner til hver

Sponsoreret indhold. Regler og vilkår gælder +18

Unibet BonusOddset den lange
Bonus: 100% op til 1000 kronerOp til 500 kroner i bonus
Bonuskode: JaBonuskode: Nej
Mobilbonus: JaMobilbonus: Nej
Unibet bonus
Kommercielt indhold. Regler og vilkår gælder +18 år.

Unibet bonus regler vs. Oddset den lange

Der er stor forskel på bonusserne. Lad os kigge på Unibet bonus regler i modsætning til Oddset bonuskrav?

For at spille din Unibet bonus fri skal du omsætte din bonus 6 gange til mindst odds 1.40. Sætter du 500 kroner ind, som giver dig 500 i Unibet bonus, skal du altså spille for 3.000 kroner (500 x 6), før bonussen er spillet fri.

Dit Oddset omsætningskrav er det samme – her skal du også omsætte din bonus seks gange. Men der er en lille forskel, eftersom det her skal ske på kampe til minimum odds 1.50.

Begge steder har du 60 dage til at nå dit omsætningskrav. Herefter udløber bonussen.

Det er tæt løb, men Unibet bonus regler er alligevel lidt blødere, eftersom kravet til kampene, man spiller på, er lavere. Det får de en ekstra stjerne for.

Endelig dom, Unibet omsætningskrav vs. Oddsets: 5 stjerner mod 4.

Kampagner hos Unibet.dk og Oddset Danske Spil

Er Unibet og Danske Spil så gode til at tage sig af eksisterende spillere? Lad os kigge på Unibet kampagner kontra Danske Spils.

Hos Unibet favner man bredt i sine kampagner. Du finder ofte både Unibet kampagner inden for eSport, større sportsbegivenheder og mere obskure sportsgrene. Derudover tager de mange Unibet kampagner mange forskellige og spændende former. Derfor kan du ofte finde alt fra reload bonusser, Unibet free spin-kampagner til særlige Unibet mobil kampagner. Med andre ord noget for enhver smag.

Der er også rigeligt med Danske Spil-kampagner, omend de kommer i en lidt anderledes, men lige så spændende, form. Her kan du fornøje dig med “Dagens tilbud”, hvor der sættes spot på en enkelt sportsbegivenhed. Det vil ofte betyde forhøjede odds eller andre lækkerier til dig.

Derudover har Oddset Danske Spil altid en masse konkurrencer. Her dyster du mod andre oddsere om at være den skrappeste tipper. Og er det dig, belønnes du heftigt for dine evner.

De to konkurrenter har hver sin tilgang til kampagner, men begge fungerer virkelig godt. Derfor giver vi to gange topkarakter.

Endelig dom, Unibet kampagner mod Danske Spil: 5 stjerner til hver

Oddset - DM i Oddset
Kommercielt indhold. Regler og vilkår gælder +18 år.

 Sådan kommer du i gang

Er siderne pædagogiske og lette at oprette sig på? Lad os tage pulsen på dem.

Hos Danske Spil er du klart til at køre, når du har:

  • Oplyst navn og CPR samt adresse, e-mail og telefon.
  • Valgt et brugernavn, en adgangskode og et sikkerhedsspørgsmål.
  • Logget på med NemID og foretaget dit første indskud på 500 kroner. Husk, du ikke skal bruge en Oddset bonuskode.

Så er du klar. Nemt og enkelt. Og det samme er det hos Unibet, hvor du skal:

  • Indtaste dine personlige informationer samt CPR-nummer og vælge en adgangskode.
  • Bruge vores Unibet bonus kode og acceptere din Unibet bonus på op til 1.000 kr. Det gør du ved at klikke “ja” ved bonuskodefeltet.
  • Indbetal penge og få din Unibet velkomstbonus.

Du skal anstrenge dig, hvis det skal tage mere end fem minutter at oprette dig på en af siderne. De er begge meget brugervenlige og ligetil, og det får begge topkarakter for.

Endelig dom, Unibet oprettelse mod Danske Spil: 5 stjerner til hver

Grafisk design og brugervenlighed

Hvem klarer sig bedst, når det kommer til hjemmesidernes design?

Hos Unibet er det, udover den evigt unge Brian Laudrup, den karakteristiske grønne farve, der pryder hjemmesiden. Ligesom ved Danske Spil fungerer farvekombinationen godt, og det samme gør menuopbygningen.

Menuerne er logisk bygget op efter den klassiske skabelon, hvor du finder de generelle menupunkter øverst på skærmen og undermenuerne i venstre side.

For mange vil Oddset nok have en fordel i kraft af, at det vækker nostalgi. De fleste danskere har et lidt særligt forhold til “vores alle sammens” Danske Spil. Og hvis du tilhører denne gruppe, vil du formentlig også synes godt om Oddsets hjemmeside.

Den er nemlig lavet helt i Danske Spils ånd med de karakteristiske gule og blå farver. Og det spiller, ikke blot æstetisk men også når det kommer til at kigge på skærmen i længere tid. Der er ingen risiko for trætte “skærmøjne” her.

Designet er desuden lavet efter samme skabelon som Unibet, og det kan derfor kun blive endnu en flot uafgjort.

Endelig dom, Unibet design mod Danske Spil: 5 stjerner til hver

Unibet bonuskode
Kommercielt indhold. Regler og vilkår gælder +18 år.

Hvad så med spiludvalget?

Hvem er så bedst til at udbyde spil og odds?

Unibet har ry for at have et imponerende spiludvalg med over 30 forskellige kategorier. Derudover er Brian Laudrups tropper kendt for noget endnu vigtigere, nemlig at Unibet odds er relativt høje.

Faktisk er Unibet odds i den absolut højeste ende, når man sammenligner på tværs af markeder. Og de høje Unibet odds er måske den bedste grund til at vælge dem som spiludbyder. Det er trods alt muligheden for at score en god gevinst, der er drivkraften for de fleste af os. Er du en af dem, kan det formentlig betale sig for dig at kaste et blik på de mange Unibet odds.

Oddset spiludvalg og Oddset den Lange

Hos Oddset finder du et pænt udvalg af spil med 26 forskellige kategorier, der dækker de mest populære sportsgrene, nye sportsgrene såsom eSport og betting på politik og kulturelle begivenheder.

Udvalget er dog en smule mindre end vi ser det hos de førende konkurrenter på markedet – heriblandt Unibet. Derudover har Danske spil et ry for, at Oddset odds generelt er lavere end på konkurrerende sider. Meget kan en spiller se igennem fingre med, men de lave Oddset odds er en noget svær kategori at være bagud i.

Hvor de relativt lave Oddset odds taler imod Danske Spil, har de omvendt et stærkt kort i Oddset den Lange. Oddset den Lange er ligesom Danske Spil generelt noget, der står mange danskeres hjerte nært.

Gå ind i en hvilken som helst kiosk, og du vil finde bunker med Oddset den Lange, og det har en særlig sentimental værdi for mange af os. Derfor er Oddset den Lange selvfølgelig også rykket online, og den finder du altså kun på Oddsets hjemmeside.

Det er i nogen udstrækning et spørgsmål om smag. Er de høje Unibet odds og det store Unibet spiludvalg vigtigst for dig? Eller sætter du højere pris på nostalgien og muligheden for at spille på Oddset den Lange? Vi vælger dog at belønne Unibet odds og spiludvalget med en ekstra stjerne.

Endelig dom, Unibet spiludvalg mod Oddsets: 5 stjerner til Unibet, 4 til Oddset.

Oddset den Lange
Kommercielt indhold. Regler og vilkår gælder +18 år.

Oddset live vs. Unibet live betting

Også når det gælder live betting, er Unibet foran på point. Du finder et enormt udvalg på Unibet live betting, og de er tilmed virkelig hurtige til at opdatere Unibet odds og kampudviklinger.

Derudover får du med Unibet live betting adgang til Unibet live stream, hvor du kan se nogle af de mest populære sportsgrene og kampe live og gratis. Endelig giver Unibet live betting dig også mulighed for at prøve Unibet BetTime. Her skal du i udvalgte kampe gætte, hvornår målene falder. Er du heldig og dygtig nok, kan du vinde 100.000 kroner!

Oddset live betting kan bestemt også være med. Også her er udvalget pænt, og det samme er hastigheden, når det gælder opdateringer. Alt i alt kan Oddset live betting dog ikke helt måle sig med Unibet live betting, og eksempelvis Oddset resultater tikker ofte ikke helt så hurtigt ind.

Derfor tildeler vi også her en ekstra stjerne til Unibet.

Endelig dom, Unibet live betting mod Oddset: 5 stjerner til Unibet, 4 til Oddset.

Unibet mobil mod Oddset app

Hvilken mobilløsning tilbyder de to så?

Hos Unibet kan du tilgå Unibet mobil både direkte i browseren og med den særlige Unibet app. Deres Unibet app fungerer tæt på perfekt, og har tilmed vundet priser for sin funktionalitet.

Du kan downloade Unibet app’en under sektionen “Apps”, hvor du både finder en Unibet sportsbetting app, en Unibet casino app, Unibet poker app og en Unibet live casino app.

Deres Unibet app giver dig også mulighed for at live streame på din mobil

På mobilen kan Oddset dog også være med. Også her kan du besøge Oddset i browseren eller downloade deres Oddset app. Ligesom Unibet fungerer Oddset app virkelig godt og er både hurtigt og overskueligt. Her kan du live bette, tjekke Oddset resultater og stort set tilgå de samme funktioner som på en stationær.

Endelig dom, Unibet mobil mod Oddset mobil: 5 stjerner til begge.

Unibet app
Kommercielt indhold. Regler og vilkår gælder +18 år.

Hvem yder bedst assistance?

Når det gælder kundeservice kan du være forvisset om, at du er i kyndige hænder hos både Unibet og Danske Spil.

Unibet kundeservice kan kontaktes via livechat eller telefonisk på:
89 88 33 25 (mobil)
80 82 60 80 (fastnet)

Du kan også fange dem på e-mail: info@unibetsupport.dk.

Samme rige muligheder har Oddset. Også her finder du deres livechat på hjemmesiden, eller du kan fange dem på 36 72 80 80 eller på e-mail: kontakt@danskespil.dk.

Endelig dom, Unibet kontakt mod Oddset kontakt: 5 stjerner til begge.

Samlet vurdering Unibet vs Oddset

Vi har talt stjerner sammen, og med stillingen 50-46 i Unibets favør fortæller det os, at de er et mulehår bedre end Oddset. Men samtidig fortæller de flotte Oddset resultater i testen os, at begge sider er utroligt attraktive.

De højere Unibet odds, hvor Oddset odds ikke helt kan følge med, de lavere bonuskrav, og det omfattende Unibet live betting gør forskellen. Også selvom Oddset kan tilbyde unik nostalgi i form af eksempelvis Oddset den Lange.

Sidst, men ikke mindst, vinder Unibet på sin store Unibet bonus på op til 1.000 kroner, som du kan få med vores Unibet bonuskode. Læs hele vores anmeldelse af Unibet hér. Besøg dem her. God fornøjelse!