Kommercielt indhold | 18+ | Regler og vilkår gælder

Om os

27 november 2017

Sidst opdateret: for 1 år siden.

Betbonuskode.dk er en side til dig, der vil have fingrene i de bedste bonuskoder på til de danske bookmakere.

Vi er et netværk repræsenteret i flere forskellige lande, herunder Tyskland, Italien, England, Polen, Sverige, Norge og selvfølgelig Danmark, og vores ambitionen er at informere spillere i alle lande omkring bookmakere og deres bonusser.

Som spiller har du sandsynligvis ofte revet dig i håret og gennemsøgt internettet for de bedste bonustilbud hos bookmakerne. Markedet kan være uoverskueligt, og nogle gange kan man have fornemmelsen af at befinde sig på en evig jagt efter de mest fordelagtige velkomstbonusser.

Du har måske også oplevet, at en bonus, som du troede, var fordelagtig, viste sig at være forbundet med et uforholdsmæssigt højt gennemspilskrav eller på anden vis var svær at indløse.

Hos betbonuskode.dk er vores vision at være intet mindre end verdens førende side med bonuskoder til bookmakere – den side, du går til, når du er på jagt efter de bedste bonuskoder.

Derfor har vi lavet en oversigt over de bookmakere, som efter vores mening kan tilbyde de bedste bonusser og tilhørende krav og regler.

Sådan arbejder vi

Vores arbejde består i at forhandle og kommunikere med bookmakere sådan, at vi kan præsentere vores brugere for ikke bare de bedste bonuskoder og bonusser, men også alle de krav og regler, der er forbundet med bonusserne.

Én ting er en høj velkomstbonus, men hvis bookmakeren ikke kan tilbyde det spiludvalg, du ønsker, eller hvis designet ikke appellerer til dig, er du lige vidt.

Derfor stræber vi på betbonuskode.dk efter at give dig en grundig indføring til de forskellige bookmakeres bonusser og service, så du kan finde frem til den bookmaker, der matcher dine spilvaner mest muligt.

Vi informerer dig om alt fra bonus-type til krav og alt det, der står med småt. Vi opdaterer jævnligt vores side, så bonuskoderne og bonusserne er aktuelle.

Indimellem oplever vi dog, at en bookmaker ændrer deres bonusser uden at informere os, og vi opfordrer derfor vores brugere til at kontakte os, hvis de oplever, at vores side indeholder forældede bonuskoder og bonusser.

Udover at informere om de bedste bonusser på markedet, fortæller vi også om de bedste bookmakere samt deres kampagner, og vi giver dig råd om, hvordan du kommer bedst i gang med at spille og får indløst din bonus.

Hvordan kører betbonuskode.dk rundt?

Vi elsker selv at spille og opsnuse de bedste tilbud på markedet, men vi vil selvfølgelig også gerne tjene penge på vores “detektiv”-arbejde. Måden, vi tjener penge på, er ved at bruge den såkaldte affiliate marketing-metode, som du måske allerede kender til.

Affiliate marketing går ud på, at vi ved hjælp af vores side sender trafik i retning af de bookmakere, som vi omtaler.

Hvis en af vores brugere opretter en profil hos betsafe, Unibet, bet365 eller en anden bookmaker, kvitterer den pågældende bookmaker med at betale os for vores hjælp. Det vil sige, at vi – hvis brugerne selv vil det – hjælper bookmakerne med at skaffe kunder.

På en måde kan metoden sammenlignes med traditionel reklamevirksomhed, men med den vigtige forskel, at vi ikke er bundet af at skulle omtale en bookmaker positivt, som vi ikke kan stå inde for.

Vi vælger selv, hvilke bookmakere vi vil arbejde sammen med, og vi foretager mange bevidste fravalg, hvis en bookmaker ikke lever op til de krav, vi mener, der skal være opfyldt.

Hvis en bookmaker for eksempel har en elendig kundeservice, hvis et gennemspilningskrav er urimeligt højt, eller hvis en udbetaling tager evigheder, så skriver vi om det.

Og hvis vi på baggrund af kritikpunkterne skønner, at operatøren simpelthen ikke lever op til markedets grundlæggende standarder, takker vi ofte nej til et samarbejde.

Vores mission er at præsentere dig for de allerbedste bonusser på markedet, både hvad angår beløb og krav.

Betalte placeringer

På betbonuskode.dk kan du opleve betalte placeringer.

Det betyder, at visse operatører får fremhævet deres placering på hjemmesiden mod betaling.

Spil er også underholdning og viden

Vidste du, at iGaming er den hurtigst voksende sportsgren? Eller at Danske Spil i mange år var den eneste bookmaker i Danmark?

På betbonuskode.dk interesserer vi os for kulturen omkring spilbranchen, og vi deler gladeligt ud af vores viden. Udover at vi informerer om de “tekniske” detaljer omkring de bookmakere, vi arbejder sammen med, vil vi også gerne bidrage til, at din spilleoplevelse bliver så værdifuld og sjov, som den overhovedet kan.

Spil og gambling er underholdning, ja. Men det er også en disciplin med en traditionsrig historie, og der er mange emner, der relaterer sig til denne unikke hobby.

På betbonuskode.dk bringer vi derfor artikler, guides og anmeldelser, som har til formål at informere og underholde omkring spilindustrien og spilkulturen.

Det kan for eksempel være artikler om specifikke bookmakere, om fænomener som iGaming eller historier om, hvilke sportshold, der er sponsoreret af bookmakere, og hvilken betydning, det har.

Vi skriver også om mere alvorlige emner som for eksempel spilafhængighed. Vores redaktionelle linje indebærer et etisk kodeks omkring vores indhold – det vil for eksempel sige, at vi aldrig promoverer falske tilbud eller pynter på bonusvilkår for at gøre dem mere attraktive.

Vores artikler er underholdning og information, ikke kun reklame og tomme kalorier.

Kort sagt er vores mål at gøre hele oplevelsen omkring spil sjov, informerende og underholdende – og hvis vi samtidig kan give dig ny viden omkring og perspektiver på spilindustrien, er vi mere end tilfredse.

Ansvarligt spil

På betbonuskode.dk opfordrer vi til ansvarligt spil. Spil skal være underholdning og noget, man har det sjovt med, ikke en kilde til problemer. Betbonuskode.dk opfordrer derfor alle, for hvem spillet har taget overhånd til at søge hjælp:

Husk, du kan udelukke dig fra at spille her:

Better Collective A/S
Toldbodgade 12
1253 København K (Hovedstaden)
Danmark (DK)
Mail: hello@bettercollective.com
Telefon: +45 2991 9965

Fra holdet
den