Kommercielt indhold | 18+ | Regler og vilkår gælder

NordicBet fodbold

31 oktober 2021

Sidst opdateret: for 2 timer siden.

Hvordan NordicBet spiller man på NordicBet fodbold, hvordan er NordicBet odds sammenlignet med markedet, og hvad er NordicBet ligaen? Få svar på disse spørgsmål og meget mere her.

Sådan spiller du på fodbold hos NordicBet

Designet på NordicBet ligner på mange måder det, man ser hos andre bookmakere. Derfor vil de fleste, der før har besøgt en online bookmaker, nok hurtigt føle sig til rette på hjemmesiden.

Men er du ikke så velbevandret i online spil på fodbold følger der her en guide til, hvordan du finder og placerer et væddemål på fodbold:

  • Tryk på “Betting” i menuen i toppen.
  • Vælg “Fodbold” i menuen i venstre side.
  • Find den liga eller fodbold begivenhed, du ønsker at spille på, og vælg den specifikke kamp.
  • Klik på væddemålet, du ønsker at foretage – eksempelvis at hjemmeholdet vinder.
  • I højre side popper en ny menu nu op. Vælg nu beløbet, du vil satse, og om du ønsker at tilføje mere til dit væddemål.
  • Når du er færdig, klik da på den gule knap “Placér væddemål”, og du har lagt din indsats.

Dit væddemål er nu placeret, og der er bare tilbage at krydse fingre.

Nogle af de mest populære spil på fodbold

Spil på fodbold er en af NordicBets adelsmærker. Men hvilke typer NordicBet fodbold betting tilbydes der så? Vi har udvalgt nogle af de mest populære kategorier på det danske fodbold betting marked.

Spil på Champions League med NordicBet

Der er masser af NordicBet odds at finde på verdens største klubturnering, Champions League. Her dyster europas absolut største klubber om ikke blot en af de største pokaler, man kan vinde, men også om enorme summer i præmie- og tv-penge.

Du kan selvfølgelig spille på samtlige kampe i Champions League hos NordicBet. Men der findes også en lang række andre typer væddemål. Mange forsøger eksempelvis at lure turneringens topscorer eller spotte vinderen allerede tidligt i turneringen.

Det er ikke en nem opgave, men belønningen for at ramme rigtigt er der selvfølgelig også i form af høje NordicBet odds.

Premier League betting med NordicBet

For rigtig mange danskere har Premier League en særlig plads i hjerter. Derfor er der selvfølgelig også en overflod af NordicBet odds muligheder på Premier League. Spil på vinderen, topscorer, på de enkelte kampe eller holdene til at slutte i top 4.

Der er altid masser af NordicBet odds at finde, hvis det er Premier League, der er din foretrukne legeplads.

Spil på Superligaen med NordicBet

Selvom den ikke når i nærheden af Champions Leagues og Premier Leagues niveau, så har Superligaen selvfølgelig en særlig bevågenhed herhjemme.

Derfor finder der også masser af spil på fodbold sted herhjemme, og NordicBet er leverandør af mange af de hotte Superliga odds på markedet.

Som en ægte nordisk spiludbyder er NordicBet selvfølgelig særligt flittige til at udbyde særlige spil og lancere kampagner på Superligaen.

Og det samme gælder i øvrigt for den danske 1. Division, der tidligere såmænd gik under navnet NordicBet Ligaen, eftersom NordicBet var sponsor for turneringen.

nordicbet fodbold

Nordicbet fodbold 2022: Hvilke NordicBet fodbold bonusser er der?

Er du til sportsbetting, så gå ikke glip af din NordicBet fodbold bonus. Der er som regel adskillige NordicBet kampagner på bud.

Der er således adskillige forskellige NordicBet Sport bonusser, du kan drage nytte af som enten ny eller eksisterende spiller. Læs mere om Nordicbet i vores Nordicbet anmeldelse.

Umidelbart findes der ikke en Nordicbet bonuskode, men du kan stadig få din Nordicbet bonus via denne side.

 

NordicBet bonusBonus
NordicBet sport bonus100% bonus på dit første indskud mellem 50-500 kr.
Tidlig udbetalingFå din gevinst udbetalt, hvis dit hold kommer foran med 2 mål
NordicBet omsætningskrav8 x bonus til min. odds 1,80

Hvilke betting fodbold markeder kan jeg prøve hos NordicBet?

Der er masser af klassisk NordicBet fodbold betting, du kan give dig i kast med på en lang række markeder. Dem tager vi et kig på her. Når det gælder NordicBet Sport betting udvalget på fodbold, er udvalget nemlig bredt og dybt!

Lad os starte med at kigge på bredden, når det gælder NordicBet Sport fodboldudvalget. Her kan du både spille på international fodbold og på klubfodbold.

Internationalt dækker NordicBet fodbold markedet selvfølgelig alle større turneringer som EM, VM, OL, Copa America etc.

Når det gælder klubfodbold, kan du spille på ligaer overalt i verden. NordicBet fodbold giver dig mulighed for at spille på alt fra egyptisk over sydkoreansk til uruguayansk fodbold.

Og vil du langt ned i divisionerne er spiludvalget også dybt nok til at kunne imødekomme dine ønsker.

Spil på fodbold fra eksempelvis på den litauiske pokalturnering, islandsk seriefodbold eller den næstbedste colombianske fodboldrække. Det kræver fantasi at finde kampe, du ikke kan spille på hos NordicBet.

NordicBet fodbold FAQ

Vi slutter af med en NordicBet FAQ, hvor du kan se nogle af de oftest stillede spørgsmål, når det gælder NordicBet fodbold.

Hvad er de mest populære NordicBet markeder?

Nogle af de mest populære NordicBet markeder i Danmark er den hjemlige lige, 1. Division, der tidligere hed NordicBet Ligaen og Premier League samt Champions League. Derudover tiltrækker landsholdet mange NordicBet spil.

Er det bedst at spille på favoritter eller de undertippede?

Det er svært at svare entydigt på. Det vil i høj grad afhænge af, hvilke NordicBet odds, du bliver tilbudt, samt en række andre faktorer.

Hvad afgør, om nogen er favoritter?

Mange parametre såsom form, styrkeforhold, indbyrdes historik, skader og karantæner. Som udgangspunkt: jo flere faktorer, du overvejer, jo bedre er dit udgangspunkt for at ramme rigtigt.

Fra holdet
den