Kommercielt indhold | 18+ | Regler og vilkår gælder

Hvilken bettingside er bedst?

Hvilken bettingside er bedst? Det oldgamle spørgsmål går helt tilbage til Sokrates. Eller, okay, det er nok at stramme den. Men det er i hvert fald et spørgsmål, der optager mange. I denne artikel forsøger vi at finde frem til de bedste bettingsider Danmark har at tilbyde.

Bedste bettingsider Danmark

Bedste bettingsider Danmarkbet365Unibetbwinbetfair
VelkomstbonusTjek på siden100% op til 1.000 kr.100% op til 500 kr.100% op til 1.000 kr.100% op til 500 kr.
Sportsbetting5/55/55/54/54/5
Mobil app5/53/55/55/55/5
Odds5/55/54/54/54/5
Samlet vurdering5/54/54/54/54/5

Sådan udvalgte vi de bedste bettingsider

Vi har valgt en række kriterier, som vi lægger til grund for at pege på, hvilken bettingside er bedst.

Lad os se på dem én ad gangen og se, hvordan vores udvalgte bud på de bedste bettingsider klarer sig i hver kategori.

Bedste startbonus bettingsider + omsætningskrav

bet365

En af de bedste bettingsider er bet365, der både er blandt de største og mest erfarne. De tilbyder en bonus til nye spillere. Se, hvad du kan få, på deres hjemmeside.

bwin

Næste kandidat blandt vores bedste bettingsider er bwin. De tilbyder et risikofrit spil, hvor de matcher dit første indskud mellem 100-500 kroner.

For at modtage dit væddemål skal du foretage dit første indskud og derefter aktivere væddemålet ved at klikke “Anvend backup spil”. Du skal foretage din indbetaling senest 30 dage efter, du har oprettet dig, og dit risikofrie væddemål vil herefter være tilgængelig i 7 dage. Dit væddemål kan kun bruges på sportsbetting. Regler og vilkår gælder + 18 år.

Unibet

Hos Unibet kan du score en Unibet bonus på mellem 40-1.000 kroner, hvor Unibet fordobler dit første indskud.

Din bonus skal omsættes 8 gange. Lad os sige, du indsætter 500 kroner. Før du kan hæve bonussen, skal du nu omsætte for 4.000 kroner (500 x 8), og det skal ske på væddemål til odds 1,40 eller derover. Du har 60 dage til at nå omsætningskravet. Regler og vilkår gælder + 18 år.

betfair

Ligesom Unibet tilbyder betfair en fordobling af dit første indskud op til 1.000 kroner. Her skal du dog mindst indsætte 100 kroner for at aktivere din betfair bonus.

Ligesom hos Unibet skal også denne betfair bonus omsættes 8 gange, men bemærk en vigtig forskel. betfair måler nemlig omsætningskravet ud fra den samlede værdi af bonus og indskud.

Så hvis du indsætter 500 kroner, skal du her omsætte for det dobbelte, nemlig 8.000 kroner (500 + 500 x 8). Her har du til gengæld 90 dage til at nå omsætningskravet. Regler og vilkår gælder + 18 år.

betfair anmeldelse

ComeOn

Den sidste af vores bedste bettingsider kandidater er ComeOn, som tilbyder en fordobling af første indskud mellem 100-500 kroner.

Omsætningskravet er 5 x den samlede værdi af bonus + indskud. Dermed lægger det sig altså cirka i midten af omsætningskravet hos Unibet og betfair.

Indsætter du 500 kroner, vil du her skulle omsætte for 5.000 kroner (500 + 500 x 5). Dine væddemål skal desuden være på mindst odds 1,80, og du har 60 dage til at nå omsætningskravet. Væddemål med kun to udfald (eks. over/under) tæller ikke med i omsætningskravet. Regler og vilkår gælder + 18 år.

Sportsbetting og odds

Selv de bedste bettingsider, når det kommer til bonus, er ikke meget værd, hvis ikke man kan bruge sin velkomstbonus på de markeder, man gerne vil spille på. Så lad os på vores udvalgte fem bedste bettingsiders spiludvalg og odds.

bet365

Ingen over og ingen ved siden af bet365, når det gælder betting odds og udbud. De tilbyder et af de største markeder, og ifølge en af de internationale odds vagthunde er de i den absolutte top, når det kommer til høje betting odds.

bwin

Når det gælder høje betting odds, klarer bwin sig knap så godt blandt vores udvalgte bedste bettingsider. De opvejer dog i nogen grad ved at tilbyde et stort spiludvalg på sportsbetting,

Unibet

Unibet kan heller ikke måle sig med de allerbedste betting sider. Til gengæld har de også et stærkt spiludvalg og et særligt fokus på de skandinaviske markeder, når det kommer til sportsbetting.

Betfair

Betfair tilbyder en lidt blandet landhandel, når det gælder fodbold odds. Betfair selv kan heller ikke helt måle sig med markedslederne inden for sportsbetting. Til gengæld er Betfair Exchange i top

ComeOn

ComeOn skiller sig ikke synderligt ud, når det gælder hverken udbuddet af sportsbetting og odds. I begge tilfælde placerer de sig i midten, og her kan man godt mærke, at de er nyere på markedet, end de andre, vi har udvalgt som de bedste bettingsider Danmark har at byde på.

Mobil app

Betting foregår i højere og højere grad på mobilen. Derfor er et vigtigt parameter at bedømme de bedste bettingsider Danmark har på selvfølgelig deres mobil app.

bet365

Også når det gælder deres mobil app, klarer bet365 sig godt i vores test. Deres mobil app er nem at finde rundt på, kører gnidningsfrit og tilbyder dig nem og hurtig adgang til sportsbetting og meget mere.

bwin

bwins mobil app fungerer også upåklageligt og er meget intuitiv. Nogle vil måske finde, at de skarpe farver kan dræne lidt at kigge på i længere tid, men det er i høj grad en smagssag og ikke noget, der som sådan trækker ned i vores bedømmelse.

Unibet

Unibets mobil app får ikke helt samme varme modtagelse som flere af vores andre udvalgte bedste betting sider. Apple Stores brugere giver den kun 2,5 stjerner ud af 5, og meget af kritikken går på bugs og fejl, der ikke bliver udbedret. Det lader til, at der er plads til forbedring her.

Betfair

Betfair er omvendt rigtig positivt anmeldt i App Store, hvor den har 4,2 stjerner ud af 5. Her er også brugere, der oplever problemer med bugs af og til, men omvendt lyder det faktisk fra mange, at den netop fungerer uden de store fejl.

ComeOn

Og i den absolutte top finder vi faktisk ComeOn med 4,5 i snit. Højeste karakter af alle vores kandidater til bedste bettingsider Danmark. Det er virkelig godt gået og et solidt argument for at vælge ComeOn.

Bettingsider med dansk licens

Der er mange gode grunde til at vælge bettingsider med dansk licens. Det sikrer dig både mod at blive snydt for et udestående, at dine data behandles ordentligt og at alle spil afvikles efter gældende love og regler.

Alle vores udvalgte kandidater er selvfølgelig bettingsider med dansk licens, og i det hele taget vil vi råde dig til at holde dig til bettingsider med dansk licens, når du spiller online.

Så hvilken bettingside er bedst? Vi er nået til konklusionen på vores gennemgang af de bedste bettingsider Danmark har at byde på. Lad os gennemgå kandidaterne og se på, hvad der taler for hver enkelt.

bet365

Den første og den største kandidat er bet365. Spørger du dem hvilken bettingside er bedst, vil de klart pege på sig selv og henvise til bonussen, spiludvalget, de høje odds og den årelange erfaring, der har cementeret dem som den største bookmaker i verden.

Unibet

Er det skandinaviske marked vigtigt for dig, når du skal vurdere, hvilken bettingside er bedst, så er Unibet måske ikke et dårligt bud. Her finder du masser af sportsbetting, og du kan tilmed komme i gang med en stor bonus.

Bwin

Af alle mobil apps blandt vores udvalgte bedste bettingsider Danmark havde bwin den næst højest ratede, kun lige en my ringere vurderet end ComeOn. Er du glad for sportsbetting på mobilen, så er bwin bestemt ikke en dårlig kandidat.

ComeOn

Det samme kan siges om ComeOn. Det trækker ned, at de har høje omsætningskrav på deres bonus. Til gengæld har de ifølge brugerne den bedste mobil app af alle vores kandidater til bedste bettingsider Danmark.

Betfair

Er det mon Betfair, der skal peges på, når spørgsmålet lyder, hvilken bettingside er bedst? De tilbyder det unikke Betfair Exchange, hvor du ikke better mod Betfair, men mod andre spillere. Og så tilbyder de en af de bedste mobil apps. Det gør dem svære at se bort fra som seriøs kandidat.

Så hvilken bettingside er bedst? Det er op til dig at vurdere, hvad der er vigtigst for dig, og om du i øvrigt er enig i vores vurdering.

Læs også vores artikel om betting uden dansk licens.

Fra holdet
den