Kommercielt indhold | 18+ | Regler og vilkår gælder

Hvad Er Væddemålskreditter Bet365?

5 juli 2022

Sidst opdateret: for 2 måneder siden.

Bet365 væddemålskreditter er det samme som et freebet. Får du eksempelvis væddemålskreditter for 100 kroner hos bet365, kan du spille for 100 kroner risikofrit. Taber du væddemålet, taber du ingenting. Vinder du væddemålet, beholder du gevinsten men ikke indsatsen. Bet365 væddemålskreditter kan ikke udbetales. 1 væddemålskredit svarer til 1 krone.

Dine væddemålskreditter er altså et bonus beløb du har til rådighed i free bets, som er separeret fra din normale konto med penge på. Det er dig som bestemmer, hvor mange af dine væddemålskreditter du vil bruge på én gang.

Eksempel på brug af bet365 væddemålskreditter: Du spiller med 50 væddemålskreditter på odds 2.0 og vinder. Du beholder 50 kroner for dit vundne væddemål, mens dine 50 væddemålskreditter er brugt.

Du kan sammensætte væddemål fra flere forskellige kampe og systemspil og stadig bruge dine væddemålskreditter. Du kan også spille på byg væddemål med dine kreditter.

Du skal huske at sætte et lille flueben ved dit væddemål, som angiver om du vil bruge dine bet365 væddemålskreditter. Undlader du at tikke det lille felt, spiller du for dine egne penge. Det fremgår helt tydeligt hvad du skal gøre, når du placerer dit væddemål.

bet365 væddemålskreditter til nye kunder

Som ny kunde kan få helt op til 1.000 kroner i væddemålskreditter hos Bet365, hvis du indsætter 1.000 kroner. Men du kan sagtens nøje med at indsætte  et mindre beløb, dog minimum 50 kroner, hvor du så vil modtage det tilsvarende beløb i væddemålskreditter.

Regler for dine væddemålskreditter:

  • Din kupon skal indeholde ét valg til minimum odds 1.2.
  • Du skal indsætte minimum 50 kroner.
  • Væddemålskreditterne udløber efter 60 dage.
  • Se regler og vilkår nedenfor.

Vi anbefaler Bet365, som er én af verdens største bookmakere. Bet365 tilbyder et væld af odds, live odds, features og statistikker. Bet365 er trygt og sikkert at spille hos og har licens hos den danske spillemyndighed.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365
Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Alle regler og vilkår

bet365 væddemålskreditter FAQ

Her er nogle almindelige spørgsmål om bet365 væddemålskreditter.

✅ Hvad er bet365 væddemålskreditter?

“Væddemålskreditter” er bet365’s term for deres freebets.

✅ Kan jeg få væddemålskreditter?

Hvis du er ny spiller, så ja. Læs mere i afsnittet “bet365 væddemålskreditter til nye kunder”.

Fra holdet
den