Kommercielt indhold | 18+ | Regler og vilkår gælder

ComeOn bonuskode

Endelig er den nye bookmaker ComeOn gået live i Danmark, og det er med en flot velkomstbonus til alle nye kunder. Som ny kunde kan du nemlig modtage en bonus på 100% op til 1.000 kr. på din første indbetaling.

18+ | Kun nye spillere | Indbetal min. 100 kr. | Min. odds 1.80 | Omsættes 5x (indbetaling + bonus) indenfor 60 dage | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | StopSpillet.dk: 70 22 28 25 | ROFUS.nu

Sådan bruger du din ComeOn bonuskode

Vi har samlet alle detaljer om den flotte ComeOn velkomstbonus herunder:

ComeOn bonuskode:Klik på vores link for at afsløre
Bonusbeløb:
100% op til 1.000 kr.
Minimum indbetaling:
100 kroner
Få din bonus:
ComeOn Bonus

Som du kan se, er det en ganske enkel ComeOn velkomstbonus som man kan modtage som ny kunde. Det eneste du skal gøre for at modtage din bonus er at klikke på et link her på siden, som vil afsløre vores ComeOn bonuskode for dig. Når du befinder dig på hjemmesiden, skal du bare indtaste bonuskoden når du foretager din ComeOn registrering.

ComeOn oprettelse – sådan opretter du en konto

Hvis du synes den flotte ComeOn velkomstbonus lyder som noget for dig, er det heldigvis ganske nemt og enkelt at oprette en konto, og det tager ikke mere end et par minutter. Du skal bare følge disse enkle trin:

  • Klik på et link her på siden og få din ComeOn bonuskode.
  • Klik på “opret konto”.
  • Indtast dit ønskede brugernavn og kodeord samt e-mail.
  • Angiv dine personlige oplysninger og gennemfør din kontooprettelse.

Bemærk at du også skal bekræfte din identitet ved at logge ind med NemID hos ComeOn Danmark. Dette er en ekstra sikkerhed, og et krav fra den danske Spillemyndighed til bookmakere med en dansk licens.

ComeOn betting – hvad kan man spille på?

Hos ComeOn Danmark har du et enormt udvalg af odds, som dækker et hav af forskellige sportsgrene, ligaer og turneringer. Bookmakeren har indgået et samarbejde med den erfarne leverandør af odds SBTech, som også leverer odds til nogle af de andre store bookmakere i Danmark.

Samarbejdet med SBTech sikrer det store udvalg af ComeOn betting odds. Det garanterer også at du får konkurrencedygtige odds med høje tilbagebetalingsprocenter, som ofte ligger blandt de højeste i branchen.

ComeOn-betting

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk.

I det store udvalg af odds hos ComeOn Danmark kan du spille på populære sportsgrene såsom fodbold, håndbold, tennis, basketball, ishockey og amerikansk fodbold, men du kan også spille på en lang række af de mindre markeder såsom dart, cricket, golf, e-sport og meget mere. Der er altså et hav af muligheder for at finde gode ComeOn betting odds hele året rundt.

ComeOn mobil

Som kunde hos ComeOn Danmark har du også mulighed for at spille via mobilen. Dermed kan du spille når du vil, og uanset hvor du befinder dig. Der findes endnu ikke en ComeOn app som kan downloades til mobilen. Det er dog meget muligt at der i fremtiden kommer en app til Android og iOS, da de fleste konkurrenter i branchen har deres egne apps.

Hos mange bookmakere kan man undgå at skulle logge ind med NemID når man spiller via mobilen, og det er også muligt at det kommer til at ske hos ComeOn Danmark. Hold øje med hjemmesiden for at holde dig opdateret om ComeOn mobil.

ComeOn betalingsmetoder

Der er en række forskellige betalingsmuligheder som du kan benytte til at komme i gang med din ComeOn betting. Både ved indbetalinger og ved udbetalinger har du disse betalingsmuligheder til rådighed.

Du kan benytte kredit/betalingskort såsom MasterCard og Visa samt populære eWallets såsom Skrill og Neteller og det forudbetalte kort paysafecard. Endelig kan du også overføre penge med en klassisk bankoverførsel ved at benytte den smarte løsning Trustly, som sikrer en hurtig og enkel overførsel. Der er ingen gebyrer på ind- og udbetalinger, så du kan roligt overføre penge til og fra din konto uden at bekymre dig om at betale unødvendige gebyrer.

ComeOn kundeservice

Hvis du oplever problemer i forbindelse med din ComeOn betting, eller hvis du bare har spørgsmål, kan du altid kontakte ComeOn kundeservice. Selvom bookmakeren kun lige er gået live, er der allerede etableret en dansk kundeservice.

Inden du kontakter kundeservice, kan du tjekke bookmakerens FAQ-sektion, hvor du finder svar på de mest stillede spørgsmål. Hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål, kan du kontakte supporten både via e-mail og via en live chat.

ComeOn-Danmark-kundeservice

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk.

Vi anbefaler at bruge live chatten, da du straks kommer i kontakt med en medarbejder, som hurtigt kan svare på dine spørgsmål.

Samlet vurdering

Den nye bookmaker ComeOn er endelig landet i Danmark. Det er en glædelig nyhed for de danske kunder, som kan nyde godt af et stort spiludvalg og høje odds. Bookmakeren får nemlig odds leveret fra den erfarne oddsleverandør SBTech. Det sikrer at du kan finde et hav af odds hver dag, hele året rundt.

ComeOn har meldt sin ankomst i Danmark med en flot velkomstbonus til alle nye kunder, som bruger en ComeOn bonuskode. Med denne kode kan du få din første indbetaling fordoblet op til 1.000 kr.

18+ | Kun nye spillere | Indbetal min. 100 kr. | Min. odds 1.80 | Omsættes 5x (indbetaling + bonus) indenfor 60 dage | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | StopSpillet.dk: 70 22 28 25 | ROFUS.nu

Der er altså masser af gode grunde til at oprette en konto hos Danmarks nyeste bookmaker. Hjemmesiden har en enkel og logisk opbygning, så du nemt og hurtigt kan finde rundt i det store spiludvalg. Det sikrer en intuitiv og brugervenlig oplevelse, så det er en fornøjelse at spille hos ComeOn. Husk at du både kan spille via computer og PC, og at du altid kan kontakte kundeservice hvis du oplever problemer eller har spørgsmål. Vi anbefaler at oprette en konto og udnytte den flotte velkomstbonus.

Fra holdet
den