Kommercielt indhold | 18+ | Regler og vilkår gælder

Comeon bonuskode 2022

9 november 2021

Sidst opdateret: for 2 timer siden.

ComeOn giver dig som ny kunde en flot velkomstbonus på 100% op til 1.000 kr. på din første indbetaling helt uden en ComeOn bonuskode.  Læs hele vores anmeldelse.

ComeOn

82/100
  • Lovlig bookmaker i DK
  • Verificeret december 3, 2022

100% bonus op til 1.000 kroner


 

Sådan ser din Comeon velkomstbonus ud

Vi har samlet alle detaljer om den flotte ComeOn velkomstbonus herunder:

Comeon bonuskodeAntal
🏆Comeon odds bonus100% op til 1.000 kroner
💳 Min indbetaling100 kroner
🔁 Omsætningskrav5 x indsætning + bonus til min. odds 1.8
➡️ Udløb60 dage

Som du kan se, er det en ganske enkelt ComeOn velkomstbonus som man kan modtage som ny kunde.

Det eneste, du skal gøre for at modtage din bonus, er at klikke på et link her på siden, registrere dig nemt.

ComeOn oprettelse – sådan opretter du en konto

Hvis du synes den flotte ComeOn velkomstbonus lyder som noget for dig, er det heldigvis ganske nemt og enkelt at oprette en konto, og det tager ikke mere end et par minutter. Du skal bare følge disse enkle trin:

  • Klik på et link her på siden. Det aktiverer din bonus.
  • Klik på “opret konto”.
  • Indtast dit ønskede brugernavn og kodeord samt e-mail.
  • Angiv dine personlige oplysninger og gennemfør din kontooprettelse.

Bemærk at du også skal bekræfte din identitet ved at logge ind med NemID hos ComeOn Danmark. Dette er en ekstra sikkerhed og et krav fra den danske Spillemyndighed til bookmakere med en dansk licens.

ComeOn betting – hvad kan man spille på?

Hos ComeOn Danmark har du et enormt udvalg af odds, som dækker et hav af forskellige sportsgrene, ligaer og turneringer. Bookmakeren har indgået et samarbejde med den erfarne leverandør af odds, SBTech, som også leverer odds til nogle af de andre store bookmakere i Danmark.

Samarbejdet med SBTech sikrer det store udvalg af ComeOn betting odds. Det garanterer også at du får konkurrencedygtige odds med høje tilbagebetalingsprocenter, som ofte ligger blandt de højeste i branchen.

ComeOn-betting

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk.

I det store udvalg af odds hos ComeOn Danmark kan du spille på populære sportsgrene såsom fodbold, håndbold, tennis, basketball, ishockey og amerikansk fodbold.

Men du kan også spille på en lang række af de mindre markeder såsom dart, cricket, golf, e-sport og meget mere. Der er altså et hav af muligheder for at finde gode ComeOn betting odds hele året rundt.

ComeOn mobil

Som kunde hos ComeOn Danmark har du også mulighed for at spille via mobilen. Dermed kan du spille når du vil, og uanset hvor du befinder dig. Du kan desuden spille på app til Android og iOS, hvis du foretrækker det.

Det er altså helt op til dig selv, hvad du foretrækker, og vi er vilde med friheden!

ComeOn betalingsmetoder

Der er en række forskellige betalingsmuligheder som du kan benytte til at komme i gang med din ComeOn betting. Både ved indbetalinger og ved udbetalinger har du disse betalingsmuligheder til rådighed.

Du kan benytte kredit/betalingskort såsom MasterCard og Visa samt populære eWallets såsom Skrill og Neteller og det forudbetalte kort paysafecard.

Endelig kan du også overføre penge med en klassisk bankoverførsel ved at benytte den smarte løsning Trustly, som sikrer en hurtig og enkel overførsel.

Der er ingen gebyrer på ind- og udbetalinger, så du kan roligt overføre penge til og fra din konto uden at bekymre dig om at betale unødvendige gebyrer.

ComeOn kundeservice

Hvis du oplever problemer i forbindelse med din ComeOn betting, eller hvis du bare har spørgsmål, kan du altid kontakte ComeOn kundeservice. Selvom bookmakeren kun lige er gået live, er der allerede etableret en dansk kundeservice.

Inden du kontakter kundeservice, kan du tjekke bookmakerens FAQ-sektion, hvor du finder svar på de mest stillede spørgsmål. Hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål, kan du kontakte supporten både via e-mail og via en live chat.

ComeOn-Danmark-kundeservice

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk.

Vi anbefaler at bruge live chatten, da du straks kommer i kontakt med en medarbejder, som hurtigt kan svare på dine spørgsmål. Vi har testet dem, og de kan deres kram!

ComeOn bonuskode FAQ

Her er et par udvalgte spørgsmål, som I brugere ofte stiller.

✅ Er der en ComeOn bonuskode?

Nej, der findes ikke en bonuskode til Comeon.

✅ Er der en ComeOn app?

Ja. Du kan spille på mobilen hos ComeOn direkte i browseren eller via deres app.

Samlet vurdering

Den nye bookmaker ComeOn er endelig landet i Danmark. Det er en glædelig nyhed for de danske kunder, som kan nyde godt af et stort spiludvalg og høje odds.

Bookmakeren får nemlig odds leveret fra den erfarne oddsleverandør SBTech. Det sikrer at du kan finde et hav af odds hver dag, hele året rundt.

ComeOn har meldt sin ankomst i Danmark med en flot velkomstbonus til alle nye kunder, uden brug af en ComeOn bonuskode. Med denne kode kan du få din første indbetaling fordoblet op til 1.000 kr.

Der er altså masser af gode grunde til at oprette en konto hos én af Danmarks nyeste bookmakere. Hjemmesiden har en enkel og logisk opbygning, så du nemt og hurtigt kan finde rundt i det store spiludvalg. Det sikrer en intuitiv og brugervenlig oplevelse, så det er en fornøjelse at spille hos ComeOn.

Husk at du både kan spille via computer og PC, og at du altid kan kontakte kundeservice hvis du oplever problemer eller har spørgsmål. Vi anbefaler at oprette en konto og udnytte den flotte velkomstbonus.

Hvis du er interesseret i andre nye bookmakere og bonuskoder kan du læse vores artikel om Marathonbet bonuskode.

Fra holdet
den