Kommercielt indhold | 18+ | Regler og vilkår gælder

ComeOn anmeldelse

19 november 2021

Sidst opdateret: for 2 timer siden.

I denne ComeOn anmeldelse tager vi et dybdegående kig på den nye aktør i branchen. Vi vurderer bookmakeren ud fra en række parametre, som du kan se i tabellen forneden. Ud fra disse parametre giver vi vores samlede vurdering af hele sportsbooken. Læs med og bliv klogere på ComeOn sport, så du har et bedre grundlag for at beslutte om du vil oprette en konto.

ComeOn anmeldelseVores vurdering
Velkomstbonus100% op til 1.000 kr. på første indbetaling
4/5
Spiludvalg5/5
Odds5/5
Streaming/Live betting3/5
App5/5
Betalingsmuligheder4/5
Kundeservice4/5
Gennemsnitlig bedømmelse4/5

ComeOn

82/100
  • Lovlig bookmaker i DK
  • Verificeret december 3, 2022

100% bonus op til 1.000 kroner


ComeOn velkomstbonus – 4/5

Alle nye kunder kan modtage en ComeOn velkomstbonus når de opretter en konto. Du får nemlig en indbetalingsbonus på 100% op til 1.000 kr. på din første indbetaling. Med andre ord får du din første indbetaling fordoblet – så har du endnu mere at spille for fra starten af.

Hvis du spiller på ComeOn Sporsbook skal du opfylde et omsætningskrav på 5 gange bonussen + indbetalingen. Hvis du modtager den maksimale bonus på 1.000 kr., skal du altså omsætte for 5.000 kr. inden du kan foretage en ComeOn udbetaling. Det er kun væddemål til mindst odds 1.80, som tæller med i omsætningskravet.

Du skal indbetale mindst 100 kr. ved din første indbetaling for at være berettiget til bonussen. Det er en ganske god bonus, som dog ligger en smule under gennemsnittet i den danske branche.

Spiludvalg på sport – 5/5

Hos ComeOn sport kan du spille på et hav af markeder hele året rundt. Det er faktisk et af branchens største og mest udførlige spiludvalg. Oddsene leveres af den erfarne oddsleverandør SBTech, og derfor er det heller ingen overraskelse at spiludvalget er så stort.

Du kan selvfølgelig spille på alle de største sportsgrene, så der er f.eks. et stort udvalg af ComeOn fodbold odds. Derudover kan du spille på alt fra tennis, basketball og ishockey til esport, vintersport, golf, boksning, volleyball, cricket, motorsport og politik. Det er meget få bookmakere, som kan matche dette udvalg.

ComeOn’s odds – 5/5

Det er ikke kun udvalget af odds, som er bredt – det er også niveauet af odds. Du får nemlig nogle af branchens højeste tilbagebetalingsprocenter, og det er uanset om du kigger på ComeOn Superliga odds eller mindre markeder.

Lad os tage et eksempel. Til kampen mellem Portugal og Frankrig ved EM 2020, havde ComeOn en tilbagebetalingsprocent på hele 97,7%, hvilket var den højeste tilbagebetalingsprocent i branchen. Det er en meget lille margin, som de beholder for sig selv, mens langt størstedelen af indskuddene betales tilbage til kunderne.

Som en ekstra fordel tilbydes der også forhøjede odds hver dag, hvor du kan få endnu højere odds på udvalgte markeder og kombinationer.

Generelt er der tale om en bookmaker, som ligger i toppen af branchen når det gælder tilbagebetalingsprocenter, og det er på tværs af mange forskellige sportsgrene, ligaer og turneringer. Hvis du leder efter høje odds, er det altså oplagt at vælge denne bookmaker.

Streaming og live betting hos ComeOn – 3/5

Du kan selvfølgelig også spille live på et hav af markeder hos den nye bookmaker. SBTech sørger nemlig for at levere masser af liveodds, så du kan finde noget at spille på hver dag, hele året rundt.

Desværre er det ikke muligt at se direkte kampe med live streaming på nuværende tidspunkt. Det er muligt at det i fremtiden vil være muligt at kunne benytte live streaming, som man ser det hos mange andre bookmakere.

Indtil videre kan du følge med i direkte kampe via live grafikker og live statistikker, som viser dig hvad der sker på banen. Manglen på live streaming trækker dog ned i vores ComeOn anmeldelse.

ComeOn Live Betting

ComeOn app – 5/5

Som noget nyt kan du også hente en ComeOn app til din mobil eller tablet. Den er gratis for alle kunder, og er et godt supplement til din ComeOn konto.

Comeon app er opbygget på samme måde som hjemmesiden, så det er ganske nemt og enkelt at omstille sig fra PC til mobil. Du har den samme overskuelige navigation og menuer til rådighed, så det er nemt at finde frem til de odds, som du leder efter.

Du kan også benytte mange af de samme funktioner på appen, som du kan finde på hjemmesiden. Det inkluderer ind- og udbetalinger, kontakt til kundeservice og live betting. Som en ekstra fordel kræves det ikke at du foretager et ComeOn NemID login når du logger ind via mobilen, så der er mange gode grunde til at hente appen til din mobile enhed.

ComeOn betalingsmuligheder – 4/5

Der er masser af muligheder for at foretage ind- og udbetalinger hos den nye bookmaker i branchen. Du kan benytte alle de følgende betalingsmetoder til ComeOn udbetaling og indbetaling:

  • Kredit/betalingskort såsom MasterCard og Visa
  • Skrill
  • Skrill 1-Tap
  • Neteller
  • Paysafecard
  • Trustly

Du kan altså benytte alle de mest populære betalingsmuligheder. Du skal aldrig betale gebyrer når du overfører penge til og fra din konto. Husk at bekræfte din konto med et ComeOn NemID login inden du indbetaler penge til din konto.

Kundeservice – 4/5

Hvis du oplever problemer på hjemmesiden, eller hvis du har spørgsmål, kan du altid tage kontakt via hjemmesiden. Indtil videre kan du kun benytte live chat på hjemmesiden, men den har åbent de fleste af dagtimerne, så der er god mulighed for at komme i kontakt med en medarbejder.

Når du bruger live chatten kommer du relativt hurtigt igennem til en medarbejder, som hurtigt kan besvare dine spørgsmål. Det er også positivt for vores ComeOn anmeldelse at dansk kundeservice er tilgængeligt.

Vores ComeOn anmeldelse – 4/5

Vores ComeOn anmeldelse er overvejende positiv. Det er en bookmaker, som tilbyder et hav af odds, som næsten altid er blandt branchens højeste. Du har også masser af muligheder for live betting.

Hjemmesiden er enkel og brugervenlig, og du kan nemt navigere rundt – det samme gør sig gældende for den flotte app. Du har mange muligheder for ind- og udbetaling, og endelig er det ganske nemt og hurtigt at få hjælp fra kyndige kundeservicemedarbejdere. Konklusionen på vores ComeOn anmeldelse er altså at det er en fremragende bookmaker, som ligger i toppen af den danske branche.

Husk at du som ny kunde kan modtage en indbetalingsbonus på 100% op til 1.000 kr. på din første indbetaling helt uden en ComeOn bonuskode.

Hvad vi kan lideHvad vi ikke kan lide
Bredt spiludvalgLive streaming tilbydes ikke
Høje tilbagebetalingsprocenterIngen kundeservice via telefon eller email
Fremragende app

ComeOn anmeldelse FAQ

Her er de spørgsmål, vi oftest hører om ComeOn.

✅ Er der en ComeOn velkomstbonus?

Ja. Læs mere om den i afsnittet “ComeOn velkomstbonus”.

✅ Kræver den en ComeOn bonuskode?

Nej, der findes ikke en bonuskode til Comeon.

Fra holdet
den