Kommercielt indhold | 18+ | Regler og vilkår gælder

Champions League betting

25 juni 2022

Sidst opdateret: for 1 time siden.

I denne guide til Champions League betting viser vi dig hvordan du kan spille på den største turnering i europæisk klubfodbold. Vi ser nærmere på odds og spiltyper, og hvor det er bedst at spille på turneringen. Vi giver dig også en række tips til hvad du skal være opmærksom på når du spiller på de forskellige markeder hos bookmakerne. Læs med og bliv klogere på hvordan man spiller på Champions League.

Betting på Champions League 2021: spiltyper, tilbud, odds og tips

I de kommende sektioner kigger vi nærmere på Champions League betting ud fra en række forskellige aspekter. Først og fremmest får du et overblik over nogle af de vigtigste datoer for den kommende sæson. Dernæst ser vi på nogle af de største markeder, og giver dig nogle tips til hvad du skal holde øje med når du placerer dine spil.

Vi runder af med en oversigt over de bedste bookmakere til betting på Champions League. Her kigger vi også nærmere på hvilke tilbud og kampagner du kan forvente dig hos bookmakerne til den store turnering. Endelig ser vi nærmere på favoritterne til at løbe med titlen, og kommer med vores forudsigelser for den kommende sæson. Husk at du skal være fyldt 18 år og have en konto hos en bookmaker for at kunne spille på turneringen.

Nøgledatoer for Champions League

Vi starter med et kig på nogle af de vigtigste datoer for den kommende sæson af Champions League. Så har du det fulde overblik over hvornår du skal tjekke bookmakernes odds og placere dine væddemål.

Sæsonen starter allerede den 22. juni 2021, hvor semifinalerne i indledende kvalifikationsrunde spilles. I juli og august spilles der kampe i første, anden og tredje kvalifikationsrunde. Kvalifikationen kulminerer med playoff-kampe fra den 17. august til den 25. august. Der er altså allerede godt gang i kampene selv kort tid efter afslutningen af sidste sæson.

Selve turneringen starter den 14. og 15. september, hvor de første gruppekampe afvikles. Der er i alt plads til 32 hold i gruppespillet, fordelt på otte grupper med fire hold i hver gruppe. Gruppespillet kører frem til den 7. og 8. december 2021, hvor det bliver afgjort hvilke hold der skal med videre til knockout-fasen.

1/8-finalerne starter den 15. februar, og den sidste 1/8-finale spilles den 16. marts 2022. Derefter spilles der kvartfinaler fra den 5. april til den 13. april. Cirka to uger senere, den 26. og 27. april, afholdes de to første kampe i semifinalerne. Returkampene spilles den 3. og 4. maj.

Sæsonen kulminerer med den store finale, som finder sted den 28. maj 2022 på Krestovskij Stadion i den russiske storby Sankt Petersborg. Her skal det afgøres hvem der løber med pokalen med de store ører, og som sædvanligt er der ingen returkamp i finalen – det hele afgøres på én aften.

Champions League Betting

Spil på kvalifkation og Champions League sæsonen 2021/22

Champions League er en eksklusiv turnering, hvor kun de bedste hold kan være med. Det betyder også at der skal meget til for at kvalificere sig til turneringen. I kvalifikationen, der som sagt starter i juni 2021, deltager mere end 50 hold fra hele Europa. De kæmper om kun 6 pladser til gruppespillet, hvor de bliver sat sammen med de 26 hold, som er direkte kvalificeret til gruppespillet grundet deres placering i ligaen sidste sæson.

I de indledende kvalifikationsrunder spiller hold fra de mindste europæiske nationer. Her er det bl.a. hold fra Gibraltar, Kosovo, Luxembourg og Moldova, som spiller mod hinanden. Du kan spille på alle disse kampe, og der kan faktisk være ganske god værdi at finde, da bookmakerne ikke har indgående viden om disse mindre hold.

Du kan også spille på om et hold går videre til næste kvalifikationsrunde, og om et hold går hele vejen og kvalificerer sig til gruppespillet. Når der er trukket lod og grupperne er blevet sat sammen, kan du også spille på en lang række markeder på grupperne.

Du kan selvfølgelig spille på hvem der vinder en given gruppe. Derudover kan du også spille på om et hold går videre til knockout-fasen. Hvis et dansk hold kommer med i gruppespillet, kan du også ofte spille på mange specialspil på det danske hold. Du vil muligvis kunne spille på hvor mange point det danske hold får, hvor mange sejre de opnår osv. Der er altså masser af muligheder med fodbold betting på Champions League betting gennem hele sæsonen.

Spil på vinderen af Champions League

Betting på vinderen af Champions League er selvfølgelig det helt store vindermarked, hvor man skal forsøge at forudsige hvem der går hele vejen og løfter trofæet i finalen. Bookmakerne tilbyder allerede odds på vinderen af næste sæson kort tid efter den seneste sæsons finale er blevet afgjort.

Det kan være en god idé at starte tidligt med betting på vinderen, da du får højere odds inden kvalifikationen er startet. Det kan også være en fordel at holde øje med transfermarkederne over sommeren, så du kan vurdere om et hold kommer styrket eller svækket ind til næste sæson. Hvis et hold f.eks. har købt en verdensstjerne til et allerede stjernespækket hold, kan det måske give dem ekstra gode muligheder for at vinde næste sæsons turnering.

Lad os tage et kig på nogle af næste sæsons favoritter og Champions League betting tips til vindermarkedet. I listen nedenfor har vi samlet en oversigt over de 10 største favoritter til at vinde turneringen i sæsonen 2021/22.

HoldVinderodds
Manchester City3.75
Bayern München6.00
Liverpool9.00
Chelsea9.00
Manchester United11.00
PSG11.00
Barcelona13.00
Real Madrid17.00
Juventus21.00
Atletico Madrid26.00

Favoritten til næste sæson er den samme som sidste år, nemlig engelske Manchester City, som stadig er under ledelse af Pep Guardiola. De forsvarende mestre fra Chelsea anses også som en af de store favoritter, mens vi også finder to andre engelske storhold, nemlig Liverpool og Manchester United forrest i feltet. Endelig er tyske Bayern München anset som den næststørste favorit til at løbe med trofæet. Tabellen viser tydeligt den engelske dominans, som har kendetegnet europæisk fodbold de seneste år.

Lad os også tage et kig på vinderne af de seneste 10 sæsoner.

SæsonVinder
2020/21Chelsea
2019/20Bayern München
2018/19Liverpool
2017/18Real Madrid
2016/17Real Madrid
2015/16Real Madrid
2014/15Barcelona
2013/14Real Madrid
2012/13Bayern München
2011/12Chelsea

Betting på topscorer i Champions League

En anden populær måde at spille på langsigtede væddemål er betting på topscorer i Champions League. Her gælder det om at forudsige hvem der bliver den kommende sæsons topscorer i hele turneringen.

Bookmakerne udgiver deres odds på topscoreren senere end oddsene på vinderen af turneringen. Det er også et sværere marked at spille på, da det er mere tilfældigt hvem der bliver topscorer i næste sæson. Mange faktorer spiller ind. en spiller fra et hold der går langt i turneringen får flere minutter at score i. Skader kan selvfølgelig også spille ind. Det er også en god idé at undersøge hvem der sparker straffespark for de forskellige hold. Et straffespark er selvfølgelig en stor mulighed, og hvis man spiller på en angriber som også sparker straffe, er der bedre muligheder for at denne spiller bliver topscorer.

Der er altså mange forskellige aspekter, som du bør have i overvejelserne inden du går i gang med betting på topscorer i Champions League. Hvis du vil vide mere om hvordan man spiller på topscoreren, har vi skrevet en udførlig guide. Flere tips og forudsigelser om hvordan man spiller på topscoreren kan findes her.

Champions League Favoritter

Bedste bettingsider til Champions League 2021/22: bonusser og free bets

Når det gælder Champions League betting, hvor er det så bedst at placere sine væddemål? Alle bookmakere i den danske branche tilbyder odds på den store turnering, så der er et hav af muligheder for at finde gode Champions League odds.

Når du kigger efter den bedste bookmaker til at spille på turneringen, er det vigtigt at du holder øje med bookmakernes tilbagebetalingsprocenter. Der er generelt høje tilbagebetalingsprocenter da det er en af de største markeder indenfor betting, men der er alligevel nogle bookmakere, som tilbyder højere Champions League odds end de andre. Der er desuden nogle bookmakere, som tilbyder forhøjede odds på kampene.

Når du vælger din bookmaker, er det også vigtigt at holde øje med deres tilbud og kampagner til turneringen. Når du bruger disse tilbud får du endnu bedre muligheder for at skabe overskud på dine spil, så de er helt sikkert værd at gøre brug af. Tag et kig på vores oversigt over specielle tilbud og bonusser, som kan være tilgængelige til Champions League. Husk at vores valg af de bedste bettingsider er baseret på vores egne holdninger. En fuld oversigt over de bedste bettingsider og kampagner kan findes her.

Champions League 2021/22: favoritter og forudsigelser

Vi runder vores guide til Champions League betting af med en oversigt over favoritter og Champions League betting tips til den kommende sæson. Vi kigger nøje på nogle af de største favoritter til at løfte trofæet med de store ører i finalen i 2022.

Den største favorit til at vinde den kommende sæsons Champions League er igen Manchester City. Det er et stjernespækket hold under ledelse af en af verdens bedste trænere, Pep Guardiola. De seneste fire sæsoner har holdet vundet tre Premier League titler, og i sidste sæson nåede de endelig hele vejen til finalen i Champions League. Det blev dog til et skuffende nederlag på 0-1 mod Chelsea. Ikke desto mindre tror bookmakerne på at holdet får revanche og går hele vejen i næste sæson.

Den næststørste favorit er tyske Bayern München, som fik et skuffende exit i kvarfinalen i seneste sæson mod PSG. Under Hansi Flick har holdet genfundet den gode form, men da han forlod klubben efter sæsonen 2020/21, skal den unge træner Julian Nagelsmann overtage roret. Det bliver spændende at se om Nagelsmann kan lede det stjernespækkede hold mod succes i den kommende sæsons Champions League.

De forsvarende mestre fra Chelsea er også en af bookmakernes favoritter til at vinde turneringen. Det var en overraskelse for de fleste af London-klubben gik hele vejen i sidste sæson, men siden den tyske træner Thomas Tuchel blev ansat som træner har klubben ikke set sig tilbage. Det bliver spændende at følge holdet i den kommende sæson – det er kun Real Madrid, som har formået at forsvare en Champions League titel indtil nu.

Endelig er Liverpool også at finde blandt favoritterne. I 2018/19 gik Merseyside-klubben hele vejen, og spillede fantastisk fodbold under Jürgen Klopp. Sidste sæson var vanskelig med et hav af skader, herunder en skade som holdt stjernen Virgil van Dijk ude det meste af sæsonen. De fleste Liverpool-fans vil håbe at holdet kan vende tilbage til den gode form når de mange skadede spillere vender tilbage.

Fra holdet
den