Kommercielt indhold | 18+ | Regler og vilkår gælder

Bwin Bonus

29 oktober 2021

Sidst opdateret: for 5 timer siden.

Bwin giver alle nye spillere en Bwin bonus på op til 1000 kroner i freebet.

Risikofrit spil op til 1000 kr
18+ l Regler & vilkår gælder | Kun nye spillere | Indbetal min. 100 kr. | Få et risikofrit spil svarende til indbetalingen (op til 1000kr.) | Få din indsats som et FreeBet, hvis du taber | Gyldigt 7 dage fra indbetaling | Spil ansvarligt | Udeluk dig via| Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk | Selvudelukkelse: rofus.nu | Alle regler og vilkår

18+ l Regler & vilkår gælder | Kun nye spillere | Indbetal min. 100 kr. | Få et risikofrit spil svarende til indbetalingen (op til 1000 kr.) | Få din indsats som et FreeBet, hvis du taber | Gyldigt 7 dage fra indbetaling | 60 Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 Regler og vilkår gælder +18 | ROFUS.nu |

bwin velkomstbonus

Bonus informationBonus vilkår
 Bwin bonusRisikofrit spil Op til 1000 kroner
Min. indbetaling100 kroner
Bwin bonuskode:Ikke nødvendig

Opret konto hos bwin

Det er super nemt at oprette sig på Bwin og hente din Bwin bonus. Gør sådan hér:

 • Tryk på den grønne knap nedenfor for at gå til Bwin
 • Registrer dig på to minutter
 • Du er nu berettiget til en bwin bonus på op til 1000 kroner i form af et freebet.

Få din bwin bonus i dag

Som ny spiller er det efterhånden blevet en selvfølge, at man forventer at blive tilbudt en velkomstbonus af de nye bookmakers, når man registrerer sig som ny spiller. Dette er ikke nødvendigvis noget, alle bookmakere kan efterleve, men hos bwin vil du i den grad føle dig godt modtaget!

Bwin bonuskode i 2022

Mange online bookmakere har et bonuskode-felt i oprettelsen, hvor nye kunder kan indtaste en bonuskode. Med bonuskoden får man ofte adgang til specifikke fordele.

Hos Bwin er der ikke et bonuskode-felt, men på trods af en manglende bwin bonuskode, kan du stadig få fingrene i en god velkomstbonus. Ved at oprette din konto på linket herunder, får du en indbetalingsbonus i form af et freebet uden brug af en bwin bonuskode.

Bwin bonus-regler

For at modtage din bwin bonus skal du være opmærksom på, at der vil være nogle særlige krav, som du skal kunne opfylde. Du vil som sagt ikke blive krævet en bwin bonuskode, men du vil blive krævet at foretage en indbetaling, før din bonus aktiveres, hvilket er meget lavt og helt fair.

Herefter matcher bwin dit indskud og sørger for, at du får dobbelt så meget at spille for. Regler og vilkår gælder +18.

Du vil have 7 dage til at gennemspille din bonus. Herefter kan du hæve den såvel som de gevinster, du har vundet undervejs i din gennemspilning.

Vær også opmærksom på, at du kun kan få din bwin bonus, hvis du overfører med en af følgende betalingsmåder: Visa, Dankort, entropay, instant banking, MasterCard, bankoverførsel eller wiretransfer.

Kampagner og tilbud hos Bwin

Der vil ofte være mulighed for at deltage i forskellige kampagner og tilbud hos bwin for både nye kunder og eksisterende kunder. Præmierne kan både bestå af kontante gevinster, men også af free spins foruden den bwin bonus, du modtager som ny kunde.

Lige nu kan du for eksempel vinde op til 1.500.000 kroner ved at gætte minuttallet for det første scorede mål i udvalgte kampe i det spændende bwin Predictor spil.

Du finder dine aktive bwin bonusser på ‘Min konto’. Her kan du også holde øje med, hvor tæt du er på at have spillet din bwin bonus fri.

Opret din konto og få din bonus

Det er super nemt for dig at aktivere din bwin bonus. Du skal blot trykke på “opret konto” eller hvad det nu hedder og tilmelde dig som ny spiller. Efterfølgende skal du foretage din første indbetaling på minimum 100 kroner. Her får du et overblik over de simple trin:

 • Besøg Bwin.
 • Klik på “Registrer dig nu!”
 • Indtast dine personlige oplysninger.
 • Log ind med NemID.
 • Foretag din første indbetaling. Regler og vilkår gælder +18.
Tilmelding hos bwin

For at foretage din første indbetaling skal du logge ind med NemID. Dette er med til at sikre dine personlige oplysninger, og alle bookmakere med dansk licens har NemID.

Når du foretager din første indbetaling aktiverer du helt automatisk din bwin bonus uden behov for brug af en bwin bonuskode. Din bonus vil være tilgængelig på din konto inden for kort tid og så er du klar til at spille!

Når du logger ind med NemID første gang, vil dine angivne oplysninger blive valideret, og du vil være klar til at spille.

Odds på Bwin Sport

Hos bwin vil du finde et dagligt stort udvalg af odds, der ofte sniger sig over 50.000 forskellige oddsmuligheder. Dette afhænger af dag og tid på døgnet, men du vil uden tvivl kunne finde et spil for enhver smag.

bwin er i den grad en mester inden for betting på fodbold. Du finder alle de store internationale såvel som mindre nationale turneringer og kampe og kan vælge og vrage mellem mange forskellige oddsmuligheder. Hvis odds på La Liga, Premier League, Champions League og Europa League er noget for dig, så finder du det under bwins odds. 

Når dette er sagt finder du også et fint udvalg af odds på en lang række andre sportsgrene. Du kan selvfølgelig spille en hel del på tennis, basket og amerikansk fodbold, men du kan også lade dig underholde af odds på eksempelvis futsal, kampsport eller langrend.

Du kan også spille på underholdende kategorier som eksempelvis den næste Oscar-uddeling. Her kan du bette på sjove udfald som “Taber vinderen af Årets kvindelige hovedrolle sin Oscar på scene?” eller hvor mange nomineringer den nye Star Wars-film vil modtage.

Live betting på bwin odds

Ud over at kunne placere bets på ordinære odds kan du også udfordre dig selv med live betting, der er både en underholdende og gevinstgivende måde at spille online betting på. Hos bwin finder du et bredt udvalg af odds på live betting. Der vil selvfølgelig være et stort udvalg af odds på fodbold, men du kan også altid finde odds på minimum alle disse sportsgrene:

 • Tennis
 • Ishockey
 • Basketball
 • Bordtennis
 • Snooker

 

Bwin live-spil

Alt afhængig af dag og tidspunkt vil du også kunne finde flere sportsgrene på listen – så du vil helt sikkert kunne finde et spil, der passer til dig.

Du vil også have mulighed for at se live streaming mange af kampene online, så du kan følge med i den pågældende kamp, mens du better. Dette er med til både at forhøje dine vinderchancer, såvel som spændingen!

Cash Out på dine live spil

Med det nye cash out hos bwin vil du have mulighed for at få udbetalt dit spil, når som helst. Du kan både den måde altid hæve dine gevinster uanset om det er midtvejs i en kamp eller en event. På den måde kan du optimere dine gevinster, minimere dine tab og få fuld kontrol over dine spil.

Cash out er er tilgængeligt under live betting. Alle de spil, der har en grøn markering, tillader øjeblikkeligt cash out.

Bwin Cash Out

Spil på Bwin mobil app

Du kan til gengæld roligt bruge din bwin sport bonus på din smartphone, så længe du lever op til de samme omsætningskrav, der gælder for bonussen på pc. Med den nye bwin mobil app har du mulighed for at bette, mens du er på farten. Det gør betting både hurtigere og nemmere og du finder stort set de samme muligheder i den nye app, som du gør, hvis du spiller hos bwin i din browser.

Du kan downloade den nye app til både iPhone og Android nemt og hurtigt. Du skal blot søge på bwin i din app store eller i google play, installere app’en på din telefon og logge dig ind. Hvis ikke du allerede er kunde kan du også oprette dig som kunde uden problemer via app’en.

BwinMobil
Android:Hent på bwin.dk
iOS (iPhone):Hent app her

Hurtig ind- og udbetaling

Det er nemt og hurtigt at foretage en indbetaling og udbetaling hos bwin. Du kan bruge alle de gængse betalingskort og eWallets. Som dansk spiller anbefaler vi, at du benytter dig af enten VISA eller Mastercard, da dette er en super hurtig og effektiv betalingsform.

Ind- og udbetalinger foretages hurtigt. En tysk kunde udtaler sig om dette på Trustpilot:

“Du får hurtigt et overblik over din konto under menupunktet ‘Min konto’. Hvis du vinder, så vil det ofte kun tage 1-2 timer inden pengene er tilgængelige på din bwin konto.” – Sabine Kurland, tysk spiller, Trustpilot

Dette kan vi i den grad nikke genkendende til, hvilket er en meget fin detalje hos bwin.

Kontakt Bwin kundeservice

Er du kunde hos bwin og skulle du få brug for support, vil bwin være hurtige til at besvare dine spørgsmål. Du kan tage kontakt til bwins kundeservice via enten live chat, mail eller telefon.

KundeserviceInformation
Telefon:7873 0599
E-mail:Find på Bwin.dk
Live chat:Find på Bwin.dk

Hvis du sidder med et spørgsmål, som er mere generelt og som ikke vedrøre din egen personlige konto, vil du ofte kunne finde svar på dit spørgsmål i bwins FAQ-oversigt. Her kan du se alle de ofte stillede spørgsmål og svarene dertil. Dette er ofte den hurtigste måde at få besvaret dine spørgsmål på.

Følg Bwin på de Sociale medier

Bwin findes på alle de sociale medier og er god for en masse sportsrelateret underholdning. I skemaet herunder kan du se, hvordan du finder Bwin på Facebook og Twitter:

BwinSociale medier
Facebook:Besøg Bwin her
Twitter:Besøg Bwin her

Samlet set er vores vurdering af bwin rigtig god. Som ny dansk spiller vil du blive varmt modtage med en bwin bonus i form af et freebet. Du skal ikke bruge en bwin bonuskode, for at modtage denne bonus, du skal blot registrere dig hos bwin via vores link.

Du kan til hver en tid vende tilbage til vores bwin anmeldelse og få mere information om de mange kundefordele hos bwin. Spil ansvarligt! 

Fra holdet
den