Kommercielt indhold | 18+ | Regler og vilkår gælder

Bookmaker Bonus Trick – Vind med din bonus

At snyde bookmakerne kan være kompliceret, men med dette bookmaker bonus trick er det faktisk relativt simpelt. Hold tungen lige i munden, når vi forklarer, hvordan du kan udnytte din bookmaker bonus ved hjælp af spillebørsen Betfair.

Med dette bookmaker bonus trick kan du forvandle din bookmaker bonus til dine egne penge. Når du har forstået princippet, kan du anvende det på tværs af alle bookmakere i Danmark. Vi forklarer dig, hvordan du bruger Betfair til at udnytte din velkomstbonus.

Vores bookmaker bonus trick

I vores bookmaker bonus guide har du brug for en konto hos en spillebørs samt en konto hos en bookmaker. I Danmark har vi kun spillebørsen Betfair, og vi har valgt den populære bookmaker Unibet i vores eksempel.

1. Hent din bookmaker bonus

Først skal du have fat i en bookmaker bonus. Hos Unibet får du en 100% bonus op til 1.000 kroner – op til dette beløb bliver din indbetaling altså fordoblet.

Unibet bonus
Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder +18 år.

I vores eksempel indbetaler du 750 kroner og modtager 750 kroner i bonus, så du i alt har 1.500 kroner.

2. Bonus-betingelserne

Naturligvis vil bookmakeren ikke give dig pengene så nemt, heller ikke selvom spiludbyderen fremstiller det sådan i sin reklame. Enhver bonus er hægtet sammen med betingelser, som forhindrer en øjeblikkelig udbetaling. Hos Unibet skal du for eksempel omsætte bonusbeløbet seks gange. Læs mere om din unibet bonus her.

I vores eksempel skal du omsætte 4.500 kroner til mindste-odds: 1.50 (750 x 6 = 4.500 kroner).

3. Vores mål med bonussen

Ved vores bookmaker bonus trick er målet at “forskyde” dine bonuspenge så hurtigt som muligt (og risikofrit) til din konto hos Betfair. Når dine penge kommer over til Betfair, er de nemlig ikke længere underlagt nogle bonus-betingelser.

Når pengene er hos Betfair, kan du altså selv bestemme, om du vil udbetale eller spille videre med dine penge. Men hvordan når du dette mål?

Forskyd bonus fra Unibet til Betfair

Hvordan forskyder jeg min bonus fra Unibet til betfair? Det forklares bedst med et konkret eksempel.

I en kamp mellem Dortmund og Bayern bliver der hos Betfair og Unibet tilbudt følgende odds:

 • Unibet tilbyder til en sejr til Bayern München efter regulær spilletid til odds 2,00.
 • Hos Betfair får du for det stik modsatte resultat (uafgjort eller sejr til BVB efter regulær spilletid) odds 1.961.

Vær opmærksom på: Hos Betfair betegnes spillet på Dortmund som “Borussia Dortmund +0.5”. Det er et asian handicap, hvor Dortmund får et halvt mål regnet oven i.

I vores eksempel har du med din bookmaker bonus 1.500 kroner hos Unibet. Dette beløb sætter du på Bayern München til det nævnte odds på 2.00.

Hos Betfair spiller du på det stik modsatte: Her sætter du 1.500 kroner på Dortmund +0.5 til et odds på 1.961. Afhængigt af resultatet i den regulære spilletid, viser sig nu følgende to scenarier:

1. Dortmund vinder eller spiller uafgjort

Sponsoreret indhold. Regler og vilkår gælder +18

BookmakerVæddemålOddsIndsatsProfit
UnibetBayern2,00750 kr. + 750 kr. bonus750 kr.
betfairDortmund +0,51,9611.500 kr.1.441,5 kr.
+691,5 kr.

Ved en sejr til Dortmund kommer du ud med et plus på i alt 691,5 kroner. Ganske vist taber du alle dine penge hos Unibet, men kun 750 kroner er dine egne. Derudover vinder du dine penge tilbage hos Betfair.

Det bedste er: Dine penge hos Betfair tilhører dig uden betingelser. Du kan altså få dem udbetalt med det samme, hvis du vil.

2. Bayern vinder i regulær spilletid

Sponsoreret indhold. Regler og vilkår gælder +18

BookmakerVæddemålOddsIndsatsProfit
UnibetBayern2,00750 kr. + 750 kr. bonus1.500 kr.
betfairDortmund +0,51,9611.500 kr.-1.500 kr.
0 kr.

I tilfælde af at Bayern vinder, taber du 1.500 kroner hos Betfair, men du vinder præcis det samme beløb hos Unibet. Du taber altså ikke nogle penge, og du er kommet et godt stykke nærmere at fritspille din bonus, så du kan udbetale den

Nu skal du indbetale på ny hos Betfair og gentage hele processen, indtil:

 1. alle dine penge er landet hos Betfair, hvor du frit kan hæve dem.
 2. du endegyldigt har opfyldt dine bonusbetingelser hos Unibet, og du kan derfor frit udbetale dine penge.

I begge scenarier lykkes det dig altså at få en gevinst ud af din bonus ved hjælp af vores bookmaker bonus trick.

Kommission hos Betfair

Der er et par særlige ting ved spilebørsen Betfair, som du i skal være opmærksom på.

Betfair forlanger en 6,5% kommission på alle vundne spil. Det betyder i praksis, at de reelle odds afviger en lille smule fra de umiddelbare odds, men dog ikke væsentligt meget.

I stedet for at vinde 1.441,50 kroner som du ville gøre, hvis Dortmund vinder. Så er din gevinst i stedet for 1.347,80 kroner, når du fratrækker din kommission på 6,5%.

Betfair kommission
Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder +18 år.

Beregning af Betfair kommision

Du kan beregne din kommision hos Betfair ved hjælp af følgende formel:

 • Kommission = ((Indsats x odds) – indsats) x 6,5%

Man betaler kun kommision hos Betfair, når man vinder et spil. Derfor er det kun i eksemplet, hvor vi vinder hos Betfair, at vi skal beregne kommision. Denne kommission beregnes:

 • Kommission = ((1.500 kr. x 1,961) – 1.500 kr) x 6,5%
 • Kommission = (2941,5 kr. – 1.500 kr.) x 6,5%
 • Kommission = 1441,5 kr. x 6,5%
 • Kommission = 93,70 kr.

Vinder du væddemålet hos Betfair, skal du altså betale en kommission af din gevinst på 93,70 kroner. I afsnittet herunder kan du se, hvordan Betfair kommissionen på 6,5% påvirker eksemplet med Bayern – Dortmund.

Gevinst fratrukket kommission

Vinder du hos betfair med vores bookmaker bonus trick, skal du betale en kommission af din nettogevinst på 6,5%.

I skemaet herunder har vi beregnet den samlede gevinst med kommissionen trukket fra.

Der ændres ikke det store ved vores bookmaker bonus trick selv efter din kommission er betalt. Din samlede profit falder blot med 93,70 kroner, så den er på 597,80 kroner.

Betting-markeder hos Betfair

Hvis du vil bruge vores bookmaker bonus trick hos Betfair, kan det anbefales, at du holder dig til den sport og de spil, der er stærkest repræsenteret hos bookmakeren.

Betfair egner sig godt til:

 • alle amerikanske professionelle sportsgrene (NFL, NBA, MLB og NHL).
 • de fleste asiatiske handicaps samt over/under-spil på de største fodboldturneringer (Premier League, Bundesligaen, La Liga osv.).

De nævnte turneringer og spil egner sig godt til vores bookmaker bonus trick, fordi de kun har to mulige resultater, og fordi oddsene oftest er omkring 2.00.

Fortsæt med næste bookmaker

Vores bookmaker bonus trick er et slags nulsumsspil, hvor du rykker pengebeløb frem og tilbage mellem bookmakerne. Hvis du taber det ene sted, kan du vinde det tabte tilbage hos den anden bookmaker.

Normalt vil systemet ikke fungere, men derimod vil du tabe på længere sigt. Men bonussen, som du modtager hos den valgte bookmaker, giver dig en økonomisk fordel, så du kan “forskyde” dine penge mellem din valgte bookmaker og spillebørsen Betfair.

Vi har valgt Unibet i vores eksempel, men du kan vælge lige den bookmaker, som du vil. Du skal bare være opmærksom på tre ting:

 • Hvad er gennemspilskravet for bonussen? Vi anbefaler, at den maksimalt er 6 x værdien af din bonus.
 • Hvad er minimum odds? Vi anbefaler, at det maksimalt er 2,00.
 • Hvor længe er bonussen gyldig? De fleste steder har du 60 dage til at spille med din bonus.

Det betyder også, at du kan fortsætte bonus tricket her med flere forskellige bookmakere, så længe de giver en indbetalingsbonus. Se her på betbonuskode.dk, hvilke bookmakere der giver indbetalingsbonusser.

I ovenstående bookmaker bonus guide tager vi forbehold for trykfejl og eventuelle ændringer i regler og vilkår hos bookmakerne.