Kommercielt indhold | 18+ | Regler og vilkår gælder

Bethard bonuskode

Bethard giver dig som ny kunde 100% op til 500 kroner i indbetalingsbonus, når du anvender vores bonuskode. Kopiér koden nedenfor og anvend den ved registrering.

MAXSPORT
Kopier koden!

Regler og vilkår gælder 18+

Bethard er klar med masser af odds og andre spændende services på deres hjemmeside. I denne anmeldelse tager vi et kig på den nye bookmaker og præsenterer hvilke fordele og ulemper der er ved at spille hos Bethard.
 
Bethard bonuskode

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk.

 
For at modtage din Bethard bonus skal du blot følge disse trin:

  • Gå til Bethards hjemmeside og opret en konto med bonuskoden MAXSPORT
  • Indbetal mindst 100 kroner, og angiv at du ønsker at modtage din Bethard velkomstbonus.
  • Du modtager derefter 100% af din første indbetaling op til 500 kroner.
  • Dit indskud og bonus skal gennemspilles 6 gange til odds 1.90 eller højere.
  • Du har 60 dage til at indløse din velkomstbonus.
  • Regler og vilkår gælder +18.

Bethard bonus oversigt

Bethard bonuskode
MAXSPORT
Minimum indbetaling
100 kroner
Omsætning
6 gange til minimum odds 1.90
Benyttes indenfor
60 dage

 

Bethard bonuskode 2020

Når du opretter en konto hos den nye bookmaker, så husk at benytte vores Bethard bonuskode MAXSPORT, som giver dig adgang til det flotte velkomsttilbud. Du kan bare klikke på et link her på siden for at gå til Bethards hjemmeside, hvor du kan angive vores Bethard bonuskode og aktivere din velkomstbonus. Det kunne ikke være meget nemmere!

Bethard bonus regler og vilkår

Inden du indtaster vores Bethard bonuskode og aktiverer din velkomstbonus, er det vigtigt at du er opmærksom på de gældende regler og vilkår for bonussen. Lad os tage et kig på nogle af de mest centrale Bethard bonus regler og vilkår.

Tilbuddet gælder kun for nye kunder, så hvis du allerede har en konto eller hvis du tidligere har været kunde, så kan du ikke modtage tilbuddet. Desuden er det selvfølgelig et krav at du er over 18 år, og det kræves derudover også at du er fra Danmark.

For at modtage din bonus skal du bare indtaste vores Bethard bonuskode. Derefter skal du som minimum indbetale 100 kroner. Du modtager herefter din bonus på 100% op til 500 kroner. Du skal være opmærksom på at denne bonus skal gennemspilles 6 gange til minimum odds 1.90 før den kan udbetales.

Du skal derudover indløse din Bethard velkomstbonus indenfor 60 dage, hvorefter den vil frafalde.

Bethard odds – et stort spiludvalg

Hvis du vil spille hos en bookmaker med et stort udvalg af odds, så er Bethard et godt valg. På hjemmesiden finder du nemlig et hav af Bethard odds, som giver dig uendeligt mange muligheder for at finde gode værdispil. Du kan selvfølgelig spille på alle de mest populære sportsgrene såsom fodbold, håndbold, tennis, basketball og ishockey, men derudover kan du også finde Bethard odds på mindre sportsgrene såsom dart, cricket, golf, snooker, surfing, netball og meget mere.

Udover det store spiludvalg har du også adgang til masser af Bethard odds på specifikke begivenheder. Dermed kan du på en stor fodboldkamp ofte finde mere end 200 forskellige markeder, så der er altså et hav af muligheder for at finde gode Bethard odds. Du har naturligvis også adgang til liveodds, hvor der tilbydes odds på de fleste af de kampe som du finder i det almindelige spiludvalg.

Bethard odds

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk.

Bethard app

Som kunde hos Bethard har du også adgang til at spille via Bethard mobil på din smartphone eller tablet. På nuværende tidspunkt findes der desværre ikke en Bethard app, men du kan dog stadig få adgang via browseren på din mobil. Vi kan selvfølgelig ikke love at der kommer en Bethard app på et tidspunkt, men vi forventer da at bookmakeren på et tidspunkt kommer til at lancere en app. De fleste af konkurrenterne har nemlig deres egne apps, så det ville gøre Bethard en smule mere konkurrencedygtig at have deres egen Bethard app.

Ind- og udbetalinger hos Bethard

Når du skal overføre penge til og fra din konto, har du et udvalg af ind- og udbetalingsmuligheder til rådighed hos den svenske bookmaker. Udvalget er ikke lige så stort som hos konkurrenterne, men det er da muligt at benytte traditionelle betalingskort såsom MasterCard og Visa samt den populære e-wallet paysafecard. Endelig kan du også benytte Trustly til at lave en sikker bankoverførsel.

Alle ind- og udbetalinger hos Bethard kan foretages helt uden gebyrer, så du skal aldrig bekymre dig om at betale irriterende og unødvendige gebyrer. Desuden er behandlingstiden ganske kort, så du kan nemt og hurtigt overføre penge til og fra din konto.

Glimrende kundeservice

Selvom Bethard er en relativt ny bookmaker i Danmark, tilbyder de alligevel en velfungerende og komplet kundeservice. Du kan kontakte Bethard 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen – i dagtimerne på dansk, og om natten på engelsk. Du kan enten benytte live chatten på hjemmesiden eller sende en mail. Uanset hvad, får du et hurtigt svar fra venlige og kompetente medarbejdere, som altid er klar til at hjælpe dig med stort og småt.

Samlet vurdering

Bethard er en ny bookmaker i Danmark med ganske få år på bagen, men alligevel leverer virksomheden en ganske komplet og konkurrencedygtig sportsbook, som helt sikkert er anbefalelsesværdig. Hjemmesiden er enkel og brugervenlig at navigere på, og der er et hav af Bethard odds at finde hver dag hele året rundt. Derudover har du altid adgang til en glimrende kundeservice.

Husk at alle nye kunder med vores Bethard bonuskode MAXSPORT kan modtage en velkomstbonus i form af et freebet på 100% op til 500 kroner. Det er en ganske flot Bethard bonus, som giver en god start hos den nye bookmaker.