Kommercielt indhold | 18+ | Regler og vilkår gælder

Betfair vs bet365: Hvem er bedst?

26 juni 2022

Sidst opdateret: for 2 timer siden.

Denne Betfair vs bet365 sammenligning skal hjælpe dig med at beslutte om du ønsker en bruger hos den ene eller anden bookmaker, eller måske begge to? Vi laver en H2H af de to anerkendte betting sider på afgørende områder som spilmarkeder, odds, mobil betting, live betting, live streaming og andre vigtige faktorer. Denne sammenligning er lavet af vores erfarne redaktører, men husk altid på at du er den som beslutter hvor du ønsker det er bedst for dig at placere dine sportsvæddemål.

Betfair vs bet365Betfairbet365
Betting velkomstbonus100 % op til 1000 kr. (regler og vilkår gælder)
5/5
Du kan finde mere information om velkomstbonus direkte hos bet365
4/5
Markeder3/55/5
Odds5/54/5
Mobil app3/55/5
Streaming/live betting3/55/5
Samlet bedømmelse3/54/5

Velkomstbonus: Betfair vinder

Nye medlemmer kan tilmelde sig med velkomstbonus på de fleste sider, og for mange mænd og kvinder er det den afgørende faktor. Derfor kan du se en Betfair vs bet365 sammenligning af bonus nedenfor.

  • Betfair: 100 % op til 1000 kr.
  • bet365: Varierer alt efter hvornår du besøger betting siden

Det er altid vigtigt at være opmærksom på regler og vilkår for velkomstbonus og enhver anden bonus. I denne Betfair vs bet365 sammenligning af velkomstbonus vinder Betfair løbet for betting bonus til nye medlemmer med en velkomstbonus på 100 % op til 1000 kr., et gennemspilskrav på 8 gange og andre vilkår og betingelser, som skal opfyldes indenfor 90 dage.

Velkomstbonus Betfair
Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk.

Du kan læse mere om de to velkomstbonusser ved at besøge vores dedikerede sider for Betfair promokode og bet365 bonuskode.

Udvalg af markeder: bet365 vinder med flere markeder

  • Betfair: Over 20 sportsgrene
  • Bet365: Over 30 sportsgrene

Målt alene på største udvalg af spilmarkeder, er bet365 en klar vinder. Der er mange forskellige sportsgrene med væddemål som squash, vandpolo, hockey, rugby, surfing, fodbold, håndbold osv.

Sammenligning af fodbold: Betfair vinder med tidlige og gode odds

  • Betfair: Tidlige odds og høje odds sammenlignet med bet365
  • bet365: Større udvalg af odds på de største fodboldkampe

I denne Betfair vs bet365 sammenligning vinder Betfair af flere årsager. For det første tjekkede vi udvalget af odds på den danske Superliga omkring en måned før sæsonstart. Mens Betfair allerede havde odds, var der endnu ingen Superliga odds hos konkurrenten.

Odds: Betfair vinder med højere RTP

Det skal først og fremmest fremhæves at den teoretiske tilbagebetalingsprocent (RTP) på sport betting varierer alt efter sportsgren, turnering mm.

Som sagt kan og vil de procentdele variere. Derfor er det vigtigt at du tager højde for hvilke sportsvæddemål du spiller mest på. Samlet set står Betfair en smule stærkere, men fx kan brugere muligvis få mere ud af at spille på håndbold hos den anden bookmaker. Dette er blot med til at understrege at det kan være godt at overveje at have en bruger på begge platforme, sammenligne odds og maksimere eventuelle gevinster. Så længe at der spilles ansvarligt.

Sportsvæddemål
Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk.

Mobil app: bet365 vinder med populær app

Begge bookmakere har hver deres gode mobile app. I denne Betfair vs bet365 sammenligning vinder sidstnævnte for bedste app. Den bliver konstant opdateret og det er ikke længe siden at de lancerede et spritny app. Desuden kan du følge live stream af fodbold med live billeder på den mobile app, som bliver sammenlignet nedenfor.

Streaming/live betting: bet365 live streaming vinder

De fleste brugere foretrækker en bookmaker med gode muligheder for både live betting og live streaming. Derfor er det vigtigt at sammenligne de to faktorer.

  • Betfair: Live streaming af primært til brugere i Storbritannien, Irland, Malta og Gibraltar. Fint udvalg af live betting på især tennis og fodbold.
  • bet365: Enormt udvalg af live streaming under ”live billeder” og flere sportsvæddemål med live betting sammenlignet med konkurrenten. Events som er tilgængelige for bet365 streaming er afhængigt af det land du bor i. Du skal også have en finansieret konto eller have spillet indenfor de sidste 24 timer for at kunne se livestream.

Det overrasker ikke at bet365 har mere live betting efter at det allerede er blevet gennemgået at de har flere markeder. I denne sammenligning er det især værd at fremhæve at konkurrenten har et fint udvalg af live streaming, men størstedelen af begivenhederne vises ikke til de danske brugere. Nogle muligheder er muligvis ikke tilgængelige på grund af geografiske begrænsninger.

På den anden side viser bet365 live billeder af over 80.000 sportsbegivenheder hvert år. I den forbindelse skal du blot have en aktiv konto med et bestemt antal midler, eller have placeret et væddemål inden for de seneste 24 timer.

Desuden kan du live streame europæisk fodbold og andre sportsgrene på iPhone, iPhone, PC, Android-enheder og andre enheder med denne bookmaker. Derfor vinder de denne Betfair vs bet365 sammenligning, hvis du søger den bedste bookmaker med live streaming og live betting, kan det være en god ide at overveje dem.

bet365 Live Streaming

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk.

Samlet Betfair vs bet365: bet365 vinder tæt kamp

Der er tale om to glimrende bookmakere, og i sidste ende skiller bet365 sig ud ved at stråle lidt mere end konkurrenten. Det gælder især de faktorer, der markerer de seneste tendenser. Når det kommer til mobil betting, live streaming og live betting, som alt sammen er en højaktuel del af online væddemål, viser bet365 sig at være bedre end konkurrenten.

Som allerede nævnt kan du overveje at tilmelde dig på den ene eller anden bookmaker, alt efter hvad der er vigtigst for dig. Begge betting sider har velkomstbonus, som du kan tilmelde dig med ved at klikke dig videre til den ene eller de to forskellige bookmakere.

Der skal du blot klikke på ”opret konto” eller lignende og herefter gennemføre tilmeldingsprocessen. Husk at opfylde regler og vilkår og altid at spille ansvarligt.

Betfair vs. bet365 FAQ

Her er nogle af de oftest stillede spørgsmål, som vi er stødt på.

✅ Tilbyder både betfair og bet365 en bonus?

Ja, du kan få en velkomstbonus hos begge bookmakere.

✅ Betfair vs. bet365 hvem er bedst?

Begge bookmakere har fordele og ulemper. Så for mange vil det være en smagssag, hvilken af dem man foretrækker. Vi er dog på bet365.

Fra holdet
den