Kommercielt indhold | 18+ | Regler og vilkår gælder

På Betfair spillebørs kan du både købe og sælge odds

20 november 2021

Sidst opdateret: for 1 time siden.

Du har måske hørt, at Betfair spillebørs er en af de største på markedet? Når det kommer til udbuddet af odds, er Betfair rigtig nok en af de mest bugnende bookmakere, du finder. Men hos Betfair er det også muligt selv at sælge odds. I denne artikel fortæller vi alt om, hvordan det foregår, og hvad du kan forvente af Betfair spillebørs.


Hvad er Betfair spillebørs?

Spillebørs er kort fortalt den største på markedet. Her finder du odds på alle de sportsgrene, du måtte søge – også inden for live betting. En spillebørs hos en bookmaker foregår i princippet ligesom en rigtig børs. Det er her, du finder ud af, hvor meget de forskellige væddemål er værd.

Og det er også her, du selv kan udbyde odds. Vidste du i øvrigt at der findes en Betfair promokode.

Betfair spillebørs adskiller sig nemlig fra de almindelige bookmakere ved, at du selv kan sælge odds. Det vil kort sagt sige, at du ikke kun kan vælge Betfairs odds at spille på. Du kan i stedet vælge selv at udbyde odds, som andre spillere kan satse på.

Der er mange, der benytter sig af Betfair spillebørs’ mulighed for at lave egne væddemål.

Betfair Odds

Hvordan fungerer det?

At sælge spil på Betfairs spillebørs går i al sin enkelthed ud på, at du opsætter odds for en begivenhed, der ikke vil ske. Det vil sige, at du udbyder et spil på for eksempel en fodboldkamp, du ikke tror vil ende 2-2.

Andre spillere kan så spille på dine odds. Helt lavpraktisk betyder det, at du layer et bet i stedet for at backe det. Du bestemmer selv, hvor meget folk kan satse, eller op til hvilket beløb, du vil hæfte for bettet.

Hvis du ganske enkelt mener, at Betfair spillebørs egne odds ikke er realistiske eller ligger for lavt, kan det være en god mulighed selv at udbyde odds. Det kan for nogle også være sjovere selv at være en aktiv udbyder end “bare” at spille på de væddemål, bookmakeren tilbyder. Du kan læse mere om Betfairs spillebørs i vores Betfair anmeldelse.

Er Betfair en god spillebørs?

Det bringer os videre til en vurdering af Betfair spillebørs. Der findes ikke den sportsbegivenhed, du ikke kan finde væddemål i betfaris spillebørs – fodbold, hockey, skisport, hestevæddeløb – Betfairs spillebørs har det hele.

Muligheden for selv at lave odds og udbyde dem til andre spillere er det mest specielle ved denne bookmakers spillebørs. Det betyder også, at hvis du er på udkig efter et bestemt odds, kan du søge efter det på deres Betfair spillebørs.

Chancen for, at nogle har lyst til at udbyde netop dette odds, er stor. En anden fordel ved Betfairs spillebørs er, at der ikke er nogen limits på dine indsatser.

Hvor mange lande er med i Betfairs spillebørs?

Det er muligt at købe og sælge væddemål i Betfairs spillebørs i over 41 lande verden over. Dette inkluderer selvfølgelig Danmark, hvor Betfair har spillelicens. Listen over lande kan ændre sig i henhold til de forskellige nationers spillereguleringer. Men det er ikke sandsynligt, at Danmark vil ryge af listen.

Vi vil derfor ikke tøve med at anbefale Betfair spillebørs. Både til dig, der er en garvet køber og sælger af odds og til dig, der er nybegynder. Layoutet hos Betfair er overskueligt, og der er vejledninger og forklaringer at hente, hvis du skulle være i tvivl om, hvordan det fungerer.

Husk altid at læse regler og vilkår for odds betting igennem, inden du går i gang. God fornøjelse!

Betfair Spillebørs FAQ

Her er de oftest stillede spørgsmål til Betfair Spillebørs.

✅ Hvordan fungerer Betfair Spillebørs?

Kort sagt går Betfair Spillebørs ud på, at du køber og sælger odds fra og til andre spillere. Læs mere i afsnittet af samme navn.

✅ Er der en Betfair Spillebørs kommission?

Ja. Som udgangspunkt tager Betfair 5% for at formidle Spillebørsen. Det kan dog falde, hvis du øger din aktivitet.

Fra holdet
den