Kommercielt indhold | 18+ | Regler og vilkår gælder

Betfair Promokode

Med vor Betfair promokode kan du få en heftig bonus på 100% op til 1.000 kroner. Opret din Betfair konto allerede i dag.

Hent Din Promokode

18+ | Kun nye spillere | Indbetal min. 100 kr. | Omsættes 8x til odds 1,95 indenfor 90 dage | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | StopSpillet.dk: 70 22 28 25 | ROFUS.nu
 

Betfair promokode
Regler og vilkår gælder

1.000 kroner i Betfair bonus

Du kan få op til 1.000 kroner i Betfair velkomstbonus, og det er ganske enkelt. Det eneste du skal gøre er at klikke på vores link her i anmeldelsen, oprette en gratis spilkonto og indtaste vores Betfair promokode.

Tilbud med Betfair promokode

BetfairBonus
Bonustype:Indbetalingsbonus
Beløb:100% op til 1.000 kr.
Omsætningskrav:8 gange til minimum odds 1.95
Betfair Promokode:Afslør koden

Du kan bruge din bonus eller dine freebets på odds og live spil, men vær sikker på, at du placerer dine penge på gode væddemål, så du kan vinde ekstra med din Betfair bonus. Det er samtidig kun spil med odds over 1,95, der tæller med i omsætningen af din bonus.

Alt i alt er Betfair en stærk bookmaker på markedet. De tilbyder både en traditionel bookmaker og en spillebørs, hvor du kan spille mere professionelt mod andre spillere. Den gode Betfair promokode, et godt spiludvalg og en god live betting samt en godkendt kundeservice betyder, at vi kan vende tommelfingeren op til Betfair.

Få en Betfair promokode

Som ny kunde hos Betfair kan du få 1.000 kroner i bonus, hvis du anvender vores unikke Betfair kampagnekode. Vores nyeste Betfair promokode kan hentes ovenfor.

Du får 100% i bonus op til 1.000 kroner, og det er en meget god bonus. Du skal bare minimum indbetale 100 kroner hos Betfair, så bliver din indbetaling fordoblet op til 1.000 kroner. Regler og vilkår gælder +18.

Bonussen modtager du som sagt med vores promokode. Du skal dog være opmærksom på, at der er vilkår for bonussen, som du kan læse i forbindelse med din oprettelse. Kort sagt, skal du din bonus samt indbetaling omsættes 8 gange på minimum odds 1,95.

Betfair Special Bonus til Sportsbook

Som et særligt tilbud til nye kunder på det spændende Betfair Sportsbook kan du score en ekstra bonus i form af 600 kroner, hvis du foretager et væddemål på 200 kroner. Bonussen er kun til nye kunder.

BetfairSpecial Bonus
Bonustype:Betting bonus
Placér væddemål på:200 kr. til min. odds 1,50
Du modtager:600 kroner i bonus
Gennemspilskrav:Én gang på minimum odds 1,50
Betfair Promokode:Afslør koden

For at få denne ekstra Betfair bonus skal du bruge en anden Betfair bonuskode, som du kan hente i skemaet herover. Du skal foretage dit første væddemål på 200 kroner senest 90 dage efter, du har oprettet din konto, og du skal foretage dit væddemål til mindst odds 1,50. Herefter får du 600 kroner i bonus, og det beløb skal gennemspilles én gang på minimum odds 1,50 inden for 90 dage.

Betfair Special Bonus

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk.

Hent Betfair Special Bonus

Få tjek på dine Betfair bonusregler

Før du kan forvandle din bonus til dagligvarer, andelsboliger, avocadoer eller hvad du nu bruger dit rådighedsbeløb på, så skal du klare dig forbi Betfairs omsætningskrav. Omsætningskrav betyder, at du skal spille for et vist antal kroner, før din bonus er spillet fri.

Du skal som minimum indsætte 100 kroner og maksimalt 1.000 kroner. Hvor meget, du skal omsætte for, afhænger af, hvor stor en bonus på betfair.dk, du vælger at gå efter.

Du kan få ekstra spænding på dine væddemål ved at spille på livespil. Her spiller du på begivenhederne, mens de er i gang, og på den måde bliver dine væddemål hurtigt afgjort. Du finder flest spil på tennis og fodbold, hvor du eksempelvis kan spille på vinder af sæt 2 i tennis, eller hvem der får det næste hjørnespark i en fodboldkamp.

I live betting kan du også benytte cash out funktionen. På den måde kan du stoppe dit væddemål før tid, og enten sikre din gevinst eller begrænse dit tab, hvis dit væddemål ikke går, som du havde ønsket.

Du skal nemlig omsætte for 8 gange den samlede værdi af dit indskud og din bonus. Det skal ske ved at foretage væddemål ved Betfair Sportsbook til mindst odds 1,95, og du har maksimalt 90 dage til at indfri disse krav, ellers forfalder din bonus.

Derudover skal du være opmærksom på, at bonussen kun gælder, hvis du foretager din indbetaling med dit kreditkort eller Paypal. Vi anbefaler som altid, at du finder – og læser! – de fulde regler og vilkår, før du går på bonusjagt.

Det var en ordentlig omgang information på få linjer. Så fortvivl ikke, hvis du er lidt forvirret. I næste afsnit giver vi dig et eksempel, så du får fuldstændig tjek på det med din Betfair bonus. Regler og vilkår gælder +18.

Forstå gennemspilskrav hos Betfair

Okay, så du skal omsætte for 8 gange den samlede værdi af dit indskud og din bonus, der altså matcher dit indskud 1-1. Det vil sige, at hvis du indsætter minimumbeløbet på 100 kroner, så skal du omsætte for 800 kroner (100 x 8), før bonussen er spillet fri.

Vælger du at gå efter de helt store penge, ja, så stiger kravet til din spillelyst altså også. 8.000 kroner skal du omsætte for på tre måneder (1000 x 8), før bonussen er din. Da det samtidig skal ske til mindst odds 1,95, skal du overveje nøje, hvor meget og hvor ofte, du vil spille.

Ellers kan du hurtigt komme til at satse mere, end du oprindeligt havde tænkt dig, i jagten på din Betfair startbonus.

Tilmelding med Betfair bonuskode

Din Betfair bonus gælder kun, hvis du er ny Betfair kunde. Som eksisterende kunde må du nøjes med at holde øje med eksisterende Betfair kampagner, som der dog også er rigeligt af.

Når du har indtastet dine personlige oplysninger, og er klar til at foretage en indbetaling, åbnes et nyt vindue, hvor du skal indtaste den unikke Betfair bonuskode, som giver dig den maksimale Betfair startbonus samt fordele.

Herefter er du klar til at begynde at spille bonussen fri. Nemt og enkelt.

Betfair registrering

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk.

Populære kampagner hos Betfair

Er du ikke ny kunde og dermed klar til at score din Betfair velkomstbonus, så fortvivl ikke. Også eksisterende Betfair kunder får jævnligt spændende tilbud i deres inbox.

Du finder oversigten over eksisterende Betfair kampagner under menuen ‘Dagens øvrige tilbud’. Som navnet antyder, ændrer tilbuddene sig jævnligt, men lige nu er der gode Betfair tilbud at hente for de hurtige.

Tilmelder du dig eksempelvis Betfair Spillebørsen for første gang, kan du få et risikofrit væddemål på 350 kroner. Som ny Betfair kunde kan du udover din Betfair velkomstbonus også få 200 kroner i bonus, hvis du foretager et væddemål på 200 kroner.

Også på disse Betfair bonusser er der selvfølgelig visse regler og vilkår. Dem finder du under hvert enkelt tilbud.

Betfair Sportsbook og Livespil

Betfair har både en spillebørs og en normal sportsbook side. Du finder klart de højeste odds på spillebørsen, men på sportsbook tilbyder de et bedre spiludvalg. Derudover kan du på sportsbook få 600 kroner i bonus, hvis du foretager et væddemål på 200 kroner helt uden en Betfair promokode.

De har et rigtigt godt spiludvalg på fodbold, ligesom mange andre bookmakere i Danmark. Du kan dog også finde gode odds på andre sportsgrene som amerikansk fodbold, tennis, ishockey og selvfølgelig håndbold.

Du kan få ekstra spænding på dine væddemål ved at spille på livespil. Her spiller du på begivenhederne, mens de er i gang, og på den måde bliver dine væddemål hurtigt afgjort. Du finder flest spil på tennis og fodbold, hvor du eksempelvis kan spille på vinder af sæt 2 i tennis, eller hvem der får det næste hjørnespark i en fodboldkamp.

I live betting kan du også benytte cash out funktionen. På den måde kan du stoppe dit væddemål før tid, og enten sikre din gevinst eller begrænse dit tab, hvis dit væddemål ikke går, som du havde ønsket. Betfair cashout er blevet meget populært, og det er ikke overraskende, for det er et nyttigt redskab til at du kan styre skæbnen på dit væddemål.

Betfair spillebørs – Danmarks eneste

På spillebørsen køber og sælger kunderne odds af hinanden, og dermed finder man på spillebørsen markant højere odds end på det øvrige marked. Hvis man vinder, betaler man en lille kommission til Betfair.

Betfair Spillebørs

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk.

Betfair har 950.000 aktive brugere, og deres største marked er i Storbritannien. I år 2000 lancerede de deres spillebørs, som de siden har været mest kendt for.

I Danmark var Spillebørsen populær, men danskerne har taget endnu pænere imod Betfair Sportsbook, der kom på markedet i 2013. Her er det Betfair selv, der sætter odds, og som kunde køber man odds af Betfair. Dermed er oddsene lidt lavere, da Betfair skal tjene penge direkte på oddsene og ikke kan tage en kommission.

Spil på Betfair mobil

Nogle gange er man ikke ved sin computer, når spillelysten eller det gode tip melder sig. Er det tilfældet, kan du heldigvis spille via Betfair mobil, der giver dig mulighed for at spille når som helst fra din smartphone.

Du kan spille Betfair mobil både som app og direkte fra browseren, og det er selvfølgelig muligt at spille både hos Betfair bookmakeren og Betfair mobil. Du behøver ikke bruge NemID, hvis du spiller via din browser.

Indbetalinger og udbetalinger

Uanset om du spiller fra din computer eller Betfair mobil, kan du foretage ind- og udbetalinger på en række forskellige måder.

Du kan både sætte penge ind og hæve via dit kredit- eller betalingskort, Neteller, Skrill, Paypal eller med almindelig bankoverførsel. Der er derudover et par yderligere indbetalingsmåder i form af Paysafe og Trustly. Uanset hvilken metode, du vælger og uanset om der er tale om en ind- eller udbetaling, er det gebyrfrit.

I tabellen herunder kan du se, hvilke ind- og udbetalingsmuligheder, Betfair tilbyder. Vi tager dog forbehold for fejl i tabellen, da Betfair løbende kan opdatere deres betalingsmuligheder.

IndbetalingsmulighederUdbetalingsmuligheder
Visa Electron, VISA, VISA DankortVISA, VISA Dankort
MasterCard, MaestroMasterCard, Maestro
Neteller, Skrill, PayPal, PaysafecardNeteller, Skrill, Paypal
BankoverførselBankoverførsel

Betfair Kundeservice

Hvis du har brug for hjælp til din Betfair promokode, eller hvis du har spørgsmål til et odds på Betfair Sportsbook, så kan du komme i kontakt med Betfairs kundeservice på telefon, e-mail og live chat.

KundeserviceInformation
Telefon:3271 4661
E-mail:Kontaktformular på Betfair.com/dk
Live Chat:På Betfair.com/dk

Hvis du vil hurtigt i kontakt med Betfair, skal du tage kontakt til kundeservice på chat eller telefon. Her er svartiden på 60 sekunder, og du får i de fleste tilfælde fat i en dansktalende medarbejder. Bliver du mødt af en engelsktalende medarbejder, kan du altid høre, om det er muligt at blive stillet om til en dansk medarbejder.

Har du en længere forespørgsel, eller kan du godt vente et par timer på svar, så kan du kontakte Betfair på e-mail. Her er svartiden gennemsnitligt på 4 timer.

Følg Betfair på de sociale medier

Som de fleste andre større bookmakere har Betfair tjek på de sociale medier. Her finder du spændende statistikker, sjove videoer og memes og også en pæn mængde egenproducerede nyheder og eksklusive interviews.

Betfair kan kort sagt i høj grad anbefales for sportsnørder. I skemaet herunder kan du se, hvilke sociale medier du finder Betfair på:

BetfairSociale Medier
Facebook:Besøg Betfair her
Twitter:Besøg Betfair her

Spil hos Betfair

Har du lyst til at læse om andre bookmakere? Læs for eksempel om Unibet og bet365 hér på siden.

Fra holdet
den