Kommercielt indhold | 18+ | Regler og vilkår gælder

Betfair Promokode

23 november 2021

Sidst opdateret: for 1 time siden.

Med vor Betfair promokode kan du få en heftig bonus på 100% op til 1.000 kroner på Betfair sportsbook. Opret din Betfair konto allerede i dag.

100% bonus op til 1.000 kroner
Eksklusivt til nye spillere. Min. overførsel 100 kr. Indbetaling og bonus skal gennemspilles 8 gange. Spil skal placeres på Sportsbook og til min. odds 1.95. Bonus er gyldig i 90 dage. Klik her for fulde vilkår og betingelser. Alle regler og vilkår

Betfair bonus oversigt

Betfair velkomstbonusAntal
🏆Betfair odds bonus100% op til 1.000 kroner
❌Betfair promokodeIkke nødvendig
💳Min indsætning100 kroner
🔁Betfair omsætningskravIndbetaling + bonus x 8 til odds min. 1.95
➡️Udløb90 dage
betfair promokode

Sådan får du din Betfair bonus på få minutter

Det er ganske ligetil at lave et Betfair login. Følg disse enkle trin for at oprette dig hos Betfair:

  • Tryk på “Tilmeld dig nu”.
  • Indtast dine personlige detaljer, din e-mail og find på en sikker adgangskode.
  • Din Betfair kampagnekode promokode er allerede indskrevet i promokode feltet.
  • Indsæt et beløb og modtag et tilsvarende beløb i bonus.

Du kan bruge din bonus eller dine freebets på odds og live spil, men vær sikker på, at du placerer dine penge på gode væddemål, så du kan vinde ekstra med din Betfair bonus. Det er samtidig kun spil med odds over 1,95, der tæller med i omsætningen af din bonus.

100% bonus op til 1.000 kroner
Eksklusivt til nye spillere. Min. overførsel 100 kr. Indbetaling og bonus skal gennemspilles 8 gange. Spil skal placeres på Sportsbook og til min. odds 1.95. Bonus er gyldig i 90 dage. Klik her for fulde vilkår og betingelser. Alle regler og vilkår

Få tjek på dine Betfair bonusregler

Før du kan forvandle din bonus til dagligvarer, andelsboliger, avocadoer eller hvad du nu bruger dit rådighedsbeløb på, så skal du klare dig forbi Betfairs omsætningskrav. Omsætningskrav betyder, at du skal spille for et vist antal kroner, før din bonus er spillet fri.

Du skal som minimum indsætte 100 kroner og maksimalt 1.000 kroner. Hvor meget, du skal omsætte for, afhænger af, hvor stor en bonus på Betfair.dk, du vælger at gå efter.

Du skal omsætte for 8 gange den samlede værdi af dit indskud og din bonus. Det skal ske ved at foretage væddemål ved Betfair Sportsbook til mindst odds 1,95, og du har maksimalt 90 dage til at indfri disse krav, ellers forfalder din bonus.

Forstå gennemspilsningskrav hos Betfair

Okay, så du skal omsætte for 8 gange den samlede værdi af dit indskud og din bonus, der altså matcher dit indskud 1-1. Det vil sige, at hvis du indsætter minimumbeløbet på 100 kroner, så skal du omsætte for 800 kroner (100 x 8), før bonussen er spillet fri.

Vælger du at gå efter de helt store penge, ja, så stiger kravet til din spillelyst altså også. 8.000 kroner skal du omsætte for på tre måneder (1000 x 8), før bonussen er din. Da det samtidig skal ske til mindst odds 1,95, skal du overveje nøje, hvor meget og hvor ofte, du vil spille.

Ellers kan du hurtigt komme til at satse mere, end du oprindeligt havde tænkt dig, i jagten på din Betfair startbonus.

Populære kampagner hos Betfair

Er du ikke ny kunde og dermed klar til at score din Betfair velkomstbonus, så fortvivl ikke. Også eksisterende Betfair kunder får jævnligt spændende tilbud i deres inbox. Du finder oversigten over eksisterende Betfair kampagner under menuen ‘Dagens øvrige tilbud’. Som navnet antyder, ændrer tilbuddene sig jævnligt, men lige nu er der gode Betfair tilbud at hente for de hurtige.

Tilmelder du dig eksempelvis Betfair Spillebørsen for første gang, kan du få et risikofrit væddemål på 350 kroner. Som ny Betfair kunde kan du udover din Betfair velkomstbonus også få 200 kroner i bonus, hvis du foretager et væddemål på 200 kroner.

Også på disse Betfair bonusser er der selvfølgelig visse regler og vilkår. Dem finder du under hvert enkelt tilbud.

Betfair Sportsbook og Livespil

Betfair har både en spillebørs og en normal sportsbook side. Du finder klart de højeste odds på spillebørsen, men på sportsbook tilbyder de et bedre spiludvalg.  De har et rigtigt godt spiludvalg på fodbold, ligesom mange andre bookmakere i Danmark. Du kan dog også finde gode odds på andre sportsgrene som amerikansk fodbold, tennis, ishockey og selvfølgelig håndbold.

Du kan få ekstra spænding på dine væddemål ved at spille på livespil. Her spiller du på begivenhederne, mens de er i gang, og på den måde bliver dine væddemål hurtigt afgjort. Du finder flest spil på tennis og fodbold, hvor du eksempelvis kan spille på vinder af sæt 2 i tennis, eller hvem der får det næste hjørnespark i en fodboldkamp.

I live betting kan du også benytte cash out funktionen. På den måde kan du stoppe dit væddemål før tid, og enten sikre din gevinst eller begrænse dit tab, hvis dit væddemål ikke går, som du havde ønsket. Betfair cashout er blevet meget populært, og det er ikke overraskende, for det er et nyttigt redskab til at du kan styre skæbnen på dit væddemål.

Betfair spillebørs – Danmarks eneste

På spillebørsen køber og sælger kunderne odds af hinanden, og dermed finder man på spillebørsen markant højere odds end på det øvrige marked. Hvis man vinder, betaler man en lille kommission til Betfair.

Betfair Spillebørs

Betfair har 950.000 aktive brugere, og deres største marked er i Storbritannien. I år 2000 lancerede de deres spillebørs, som de siden har været mest kendt for.

I Danmark var Spillebørsen populær, men danskerne har taget endnu pænere imod Betfair Sportsbook, der kom på markedet i 2013. Her er det Betfair selv, der sætter odds, og som kunde køber man odds af Betfair. Dermed er oddsene lidt lavere, da Betfair skal tjene penge direkte på oddsene og ikke kan tage en kommission.

Spil på Betfair app

Nogle gange er man ikke ved sin computer, når spillelysten eller det gode tip melder sig. Er det tilfældet, kan du heldigvis spille via Betfair app, der giver dig mulighed for at spille når som helst fra din smartphone.

Du kan spille Betfair mobil både som app og direkte fra browseren, og det er selvfølgelig muligt at spille både hos Betfair bookmakeren og Betfair mobil. Du behøver ikke bruge NemID, hvis du spiller via din browser.

Indbetalinger og udbetalinger

Uanset om du spiller fra din computer eller Betfair mobil, kan du foretage ind- og udbetalinger på en række forskellige måder.

Du kan både sætte penge ind og hæve via dit kredit- eller betalingskort, Neteller, Skrill, Paypal eller med almindelig bankoverførsel. Der er derudover et par yderligere indbetalingsmåder i form af Paysafe og Trustly. Uanset hvilken metode, du vælger og uanset om der er tale om en ind- eller udbetaling, er det gebyrfrit.

I tabellen herunder kan du se, hvilke ind- og udbetalingsmuligheder, Betfair tilbyder. Vi tager dog forbehold for fejl i tabellen, da Betfair løbende kan opdatere deres betalingsmuligheder.

IndbetalingsmulighederUdbetalingsmuligheder
Visa Electron, VISA, VISA DankortVISA, VISA Dankort
MasterCard, MaestroMasterCard, Maestro
Neteller, Skrill, PayPal, PaysafecardNeteller, Skrill, Paypal
BankoverførselBankoverførsel

Betfair Kundeservice

Hvis du har brug for hjælp til din Betfair promokode, eller hvis du har spørgsmål til et odds på Betfair Sportsbook, så kan du komme i kontakt med Betfairs kundeservice på telefon, e-mail og Betfair live chat.

KundeserviceInformation
Telefon:3271 4661
E-mail:Kontaktformular på Betfair.com/dk
Live Chat:På Betfair.com/dk

Hvis du vil hurtigt i kontakt med Betfair, skal du tage kontakt til kundeservice på chat eller telefon. Her er svartiden på 60 sekunder, og du får i de fleste tilfælde fat i en dansktalende medarbejder. Bliver du mødt af en engelsktalende medarbejder, kan du altid høre, om det er muligt at blive stillet om til en dansk medarbejder.

Har du en længere forespørgsel, eller kan du godt vente et par timer på svar, så kan du kontakte Betfair på e-mail. Her er svartiden gennemsnitligt på 4 timer.

Betfair promokode og velkomstbonus – godt og skidt

Nedenfor har vi listet de gode og minde gode ting vi fandt hos Betfair.

PositiverNegativer
Bredt udvalg på fodboldNavigationen på Betfair sportsbook er ikke altid optimal
Masser af Uodds boost kampagner
“Acca edge” feature, der sikrer din akkumulator når 1 kamp på kuponen taber

Betfair

80/100
  • Lovlig bookmaker i DK
  • Verificeret december 3, 2022

100% bonus op til 1.000 kroner

Betfair promokode FAQ

Her er nogle af de spørgsmål, vi oftest støder på i forbindelse med betfairs bonus og bonuskode.

✅ Er der en betfair promokode?

Nej. Det er ikke nødvendigt at bruge en betfair promokode for at få din bonus.

✅ Er der andre krav til deres betfair bonus?

Ja. Se alle regler og vilkår i afsnittet om betfair bonusregler.

 

Fra holdet
den