Kommercielt indhold | 18+ | Regler og vilkår gælder

bet365 eller Unibet: Hvem skal man vælge?

28 juni 2022

Sidst opdateret: for 2 timer siden.

I denne guide tager vi et kig på de to populære bookmakere Unibet og bet365, og sammenligner dem ud fra en række parametre. Det kan nogle gange være svært at skelne mellem bookmakere, men i denne artikel får du overblikket over fordele og ulemper ved to af de største bookmakere i branchen. Hvis du er i tvivl om hvor du skal oprette en konto, er dette et godt sted at starte.

Unibet vs bet365Unibetbet365
VelkomstbonusIndbetalingsbonus på den første indbetaling
4/5
Besøg hjemmesiden
5/5
Spiludvalg5/54/5
Odds5/54/5
App4/53/5
Streaming/live5/54/5
Samlet karakter5/54/5

Velkomstbonus: bet365

Vi starter vores Unibet vs bet365 sammenligning med et kig på de to bookmakeres velkomstbonusser. Hos Unibet bydes du velkommen med en indbetalingsbonus på 100% op til 1.000 kr. Før du kan udbetale penge, skal du gennemspille omsætningskravet på 8 gange bonusbeløbet.

Hvis du modtager den maksimale bonus, skal du altså omsætte for 8.000 kr. inden du kan udbetale penge fra din konto. Det er kun væddemål på mindst odds 1.40, som tæller med i omsætningskravet.

Hos bet365 får du også en velkomstbonus, som dog er lidt anderledes end den, som du får hos Unibet. Du kan læse alt om bonussen og alle de gældende regler og vilkår på bet365’s hjemmeside.

Du kan læse mere om de to velkomstbonusser ved at besøge vores dedikerede sider for Unibet bonuskode og bet365 bonuskode.

Spiludvalg: Unibet

Det næste parameter i vores Unibet vs bet365 sammenligning er spiludvalget hos de to bookmakere. Vi tager udgangspunkt i en udvalgt kamp for denne sammenligning, nemlig kampen mellem Italien og Wales ved EM 2020.

Hos Unibet får du et utroligt bredt udvalg af odds, som er branchens bedste. Du kan spille på alle de største sportsgrene, ligaer og turneringer, men du kan også spille på et hav af kampe fra mindre kendte sportsgrene.

Spiludvalget hos bet365 er også ganske stort, og dækker selvfølgelig også alle de traditionelle markeder. Du kan også finde mange specialspil – på vores udvalgte kamp kan du f.eks. spille på hvor mange afleveringer en spiller laver, hvor mange tacklinger en spiller laver og meget mere.

Det er ikke meget der adskiller de to bookmakere i forhold til spiludvalget, men vi må alligevel pege på den skandinaviske bookmaker som den bedste af de to i denne kategori.

Unibet eller bet365

Odds: Unibet

Det vigtigste parameter i vores Unibet vs bet365 sammenligning er formentligt oddsniveauet. Her har vi igen kigget på kampen mellem Italien og Wales og sammenlignet de to bookmakeres odds på de største markeder.

Unibet tilbyder den højeste tilbagebetalingsprocent på tre ud af de fire store markeder, som vi har udvalgt, nemlig på 1X2, over/under og begge hold scorer. Generelt har den skandinaviske bookmaker også ofte branchens højeste tilbagebetalingsprocent på grund af oddsleverandøren Kambi.

Hos bet365 var tilbagebetalingsprocenterne ikke lige så høje. Husk dog at dette blot er et eksempel, og at resultaterne kan variere hvis der samles odds på andre markeder. Odds ændrer sig også hele tiden.

Generelt er det dog Unibet, som tilbyder de højeste odds af de to bookmakere, og det skyldes samarbejdet med Kambi.

App: Unibet

Bookmakernes mobilløsninger er i stigende grad blevet en vigtig del af det samlede produkt, så vi skal selvfølgelig også have et kig på bookmakernes app i vores Unibet vs bet365 sammenligning.

Unibet leverer en udmærket app, som er opbygget på samme måde som hjemmesiden med en enkel navigation og høj brugervenlighed. Det største problem med appen er, at den til tider er langsom om at starte op, og derfor er den ikke helt perfekt.

Hos bet365 får du også en god app med en enkel opbygning og en brugervenlig navigation. Der er dog større problemer med denne app, som ofte kører meget langsomt, og som kan lukke uventet. Det er et af de områder, hvor der er mest plads til forbedring.

Der er altså ikke så meget tvivl om at det er Unibet, som løber med titlen som bookmakeren med den bedste app. De to apps er især adskilt af hvor hurtigt de kører, og hvor mange driftsproblemer der opstår.

Streaming/live: Unibet

Vi runder af med vores sidste parameter i Unibet vs bet365 sammenligningen, som er streaming og live betting.

Hos Unibet har du adgang til et hav af livemarkeder, og mens du spiller kan du følge med i kampene via live grafikker og live streaming mens du spiller. Som et nyt tiltag har bookmakeren lanceret deres BetStream Live, hvor du kan se direkte kampe i fuld skærm mens du har odds tilgængelige på skærmen. Så kan du følge kampen tæt, og på samme tid følge med i oddsudviklingen.

Livemulighederne hos bet365 er også udmærket, og du har adgang til et utroligt stort udvalg af live streamede kampe. Det er formentligt branchens bredeste udvalg af live streamede kampe du finder hos den britiske bookmaker. Du har også adgang til live grafikker og live statistikker, som kan hjælpe dig med at følge med i direkte kampe.

Hos begge bookmakere gælder det at du skal have penge på din konto, eller at du skal have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer, for at få adgang til live streaming. Bemærk at nogle kampe ikke er tilgængelige på grund af geografiske begrænsninger. Hos bet365 skal du også have 50 kroner på din konto for at kunne se livestream.

Det er dog Unibet, som må betegnes som bookmakeren med den bedste live betting platform, primært på baggrund af den nye BetStream Live funktion.

Vores vurdering: Unibet vs bet365, hvem er bedst?

Overordnet set viser vores Unibet vs bet365 sammenligning at Unibet er den bedste af de to bookmakere. I fem ud af seks af vores kategorier scorer den skandinaviske bookmaker højest.

Det er generelt bare en bookmaker der har styr på sine produkter og services, og så hjælper det også i vores vurdering at oddsene altid er blandt de højeste på markedet, mens spiludvalget er blandt branchens bedste.

Når det er sagt, så er bet365 stadig en af de førende bookmakere i branchen, og det er absolut en udmærket bookmaker at spille hos.

Husk at begge bookmakere tilbyder en velkomstbonus til alle nye kunder. Du kan få din velkomstbonus ved at klikke på vores link til Unibets bonuskode eller vores link til bet365.

bet365 og Unibet FAQ

Til sidst en FAQ med nogle hyppigt stillede spørgsmål om United og bet365.

✅ Er der en bet365 bonus?

Ja. I vores bonus-afsnit kan du læse mere om den aktuelle bet365 bonus.

✅ Kan jeg streame hos bet365 og Unibet?

Yes! Begge spiludbydere tilbyder gratis live streaming til kunder. Læs mere om krav til streaming i vores afsnit om streaming.

Fra holdet
den