Kommercielt indhold | 18+ | Regler og vilkår gælder

bwin vs bet365 – hvilken udbyder skal du vælge?

25 juni 2022

Sidst opdateret: for 5 timer siden.

Der er lagt i kakkelovnen til en kamp af dimensioner, for bwin vs bet365 ikke er en giganternes kamp, hvad er så? Men hvem trækker sig sejrrigt ud af en sammenligning af de to og hvorfor bør du vælge den ene snarere end den anden udbyder? Det er spørgsmål, som disse, vi søger at besvare i denne sammenholde artikel.

bwin vs bet365bwinbet365
VelkomsttilbudRisikofrit spil svarende til en indbetaling på 500 kr.Tjek udbyderens hjemmeside
MarkederFlereFlere
OddsJaJa
AppJaJa
Streaming/LiveJaJa
Karakter4/55/5


Udvælgelsen og bedømmelserne er udelukkende baseret på vores redaktioners holdning. Den endelige beslutning er i sidste ende din. Find mere information på officielle hjemmesider, og spil venligst ansvarligt.

Velkomstbonusser: bwin

To udbydere, to forskellige bonusser. Hvilken en er mest interessant og hvorfor? bwin tilbyder risikofrit spil svarende til en indbetaling på 500 kr., hvor bet 365 altid er garant for en konkurrencedygtig bonusordning.

Risikofrit spil betyder i bund og grund, at du kan spille for 500 kr. og beholde indsatsen hvis du vinder, og – og det er det centrale – beholde dine penge, hvis du taber. Du løber altså ingen risiko, fordi du ikke risikerer at miste dine penge.

Der er ingen tvivl om, at bet365 vil har godt modsvar til denne bonus, der også vil være værd at tage et kig på. Du finder yderligere oplysninger om de respektive bonusser på de to udbyderes side, og der finder du desuden de vilkår og betingelser, der gør sig gældende for dem.

Velkomstbonus bwin

Du kan læse mere om de to velkomstbonusser ved at besøge vores dedikerede sider for Bwin bonuskode og bet365 bonuskode.

Markeder og tilgængelige sportsgrene: bet365

bwin vs bet365 – hvem vinder, når det kommer til spiludvalg? Hos bwin finder man en række populære sportsgrene – fodbold, tennis, basketball, ishockey og mange, mange flere. Desuden kan du spille på underholdning i TV, hvilket er en sjov mulighed.

Men i forhold til bet365 er det lige før, at man skal have en madpakke med, når man sætter sig ned og kigger på deres katalog over forskellige sportsgrene og spilmuligheder.

Du kan spille på alle de samme sportsgrene som hos den anden udbyder men dertil nogle flere – også nogle eksotiske som underholdningsmuligheder hos man ikke finder hos den anden operatør.

Nogle gange kan man argumentere for dybde er bedre end bredde, men bet365s kæmpe bredde kombineret med en tilsvarende dybde gør at de får et hak i hatten, når det kommer til markedet og tilgængelige sportsgrene.

Odds: bet365

Lad os tage det samme event hos begge udbydere og se, hvem der tilbyder de bedste odds. Vi vælger EM i fodbold 2020 (2021). Bemærk at disse odds naturligvis kan ændre sig.

Man vil her erfare, at bwins odds:

Frankrig 4.25Italien 7.00Belgien 7.00
England 7.00Portugal 8.00Spanien 9.00
Tyskland 11.00Holland 15.00Kroatien 51.00

Du kan besøge den officielle hjemmeside for at kontrollere, hvorfor vi finder bet365-oddsvinderen i dette afsnit.

Streaming/live spilmuligheder: bet365

bwin tilbyder livebetting på en række forskellige sportsgrene inden for rammerne af det spilkatalog, vi tidligere har beskrevet. Du vil desuden være i stand til at streame nogle, ikke mange, begivenheder.

bet365 har et større spilkatalog og de tilbyder livebetting på mange af deres forskellige sportsgrene. Det er altså omfanget fra tidligere, der også gør, at denne udbyder er større her, og at der er noget mere at komme efter. Denne udbyder lader dig også streame alle kampe fra NBA direkte.

Her efterlades man igen med det indtryk, at bet365 altså bare lige har det mere i dybden og i bredden, måske endda noget på kvaliteten.

Sidste led i kæden tager også denne i vores face-off. Events som er tilgængelige for streaming er afhængigt af det land du bor i. Du skal også have en finansieret konto eller have spillet indenfor de sidste 24 timer for at kunne se livestream.

Mobil App: bet365

bwins app er flot, let at finde rundt i og minder i det hele taget meget om deres hjemmeside, der ligeledes forekommer velstruktureret og gør det til en fornøjelse at vælge og placere væddemål på. Appen synes dog at være lidt sløvt i nogle tilfælde, særligt når man vælger A-Z menuen. Dér bliver oplevelsen ikke så flydende. App-ikonen kunne efter vores overbevisning også bruge en overhaling, så den er mere “on-brand”.

bet365 app er blandt de bedste, vi har prøvet. Den er let at finde rundt i, hurtig og i det hele taget en fin, naturlig forlængelse af bet365s webplatform.

bwin vs bet365? Den her tager sidstnævnte, fordi der altså er et par mindre skavanker med med den første af de to..

bwin App

bwin vs bet365 – sidstnævnte vinder

Vi har sammenholdt dee to udbydere på en række parametre. Næten uanset parameteren har bet365 vist sig at være bedre, og der er altså tale om noget af en magtdemonstration. Så når vi siger bwin vs bet365, så siger vi, at sidstnævnte vinder.

Men det er vigtigt at sige, at bwin ikke er langt bagefter. Bestemt ikke. Ofte er det småting, der gør, at de ikke vinder på en parameter. bet365 forekommer bare at være en anelse mere gennemført platform. Og for at være helt ærliig, så er det svært at se, hvilken anden udbyder, der ville kunne slå bet365 i en sammenligning à la denne.

bwin vs bet365 FAQ

Her er nogle af de hyppigste spørgsmål, som brugere har til de to bookmakere.

✅ Kan jeg få en bonus hos bwin og bet365?

Ja. Begge bookmakere tilbyder en velkomstbonus til nye spillere.

✅ Hvem er bedst af bwin og bet365?

Det er tæt løb, men vi foretrækker bet365. Det kan dog være, du har andre præferencer.

Fra holdet
den