Kommercielt indhold | 18+ | Regler og vilkår gælder

Bet365 NemID

7 juni 2022

Sidst opdateret: for 1 time siden.

Du har valgt at spille hos bookmakeren bet365. Men før du kan gå i gang med at spille, er du selvfølgelig nødt til at lave en spillekonto. Så hvordan opretter du dig hos bet365 – uden NemID eller med? Og findes der en bet365 app til NemID? Læs med her og find ud af alt om bet365 NemID og hvordan du kan komme i gang med MitID login, hvis du ønsker det.

Husk at du kan hente en betting bonus hos bet365 når du registrerer dig med bet365 bonuskode MAXDK. Gå til Bet365 ved at trykke på den blå knap nedenfor.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365
Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Alle regler og vilkår
bet365 NemID

Hvad er NemID?

Flere og flere bookmakere har indført brug af NemID, når man som ny kunde skal oprette sig. Også hos bet365 er det muligt at logge ind med NemID og udløse din bet365 bonuskode.

Som de fleste nok ved, er NemID den sikreste måde at logge ind på sine kontis på internettet. Du kan bruge dit NemID fra alle computere eller tablets. Kort sagt har du med NemIDet brugernavn og en adgangskode, som du kan bruge overalt på nettet.

Hver gang du logger på med dit NemID, skal du bruge en nøgle fra dit nøglekort. Sådan fungerer det naturligvis også hos bet365 med NemID. Med andre ord er bet365 login med NemID den sikreste måde at logge ind. Har du problemer med NemID login eller ønske at skifte til MitID kan du gøre det hér.

Hvordan fungerer bet365 med NemID?

Hos bet365 fungerer login med NemID som på alle andre hjemmesider, der gør brug af NemID.

Det første, du gør, er at klikke på “opret konto” øverst i højre hjørne på hjemmesiden. Nu åbner et vindue, til bet365 login med NemID. Her udfylder du dine personlige informationer som navn, fødselsdag, CPR-nummer og kontaktoplysninger.

Herefter vælger du et login, som du fremover vil bruge sammen med dit bet365 NemID-login. Nu er det bare at hive nøglekortet frem og logge ind med brugernavn og adgangskode samt nøgle, som du plejer. Så er dit bet365 login NemID vel overstået, og du kan gå i gang med at spille. Du kan læse mere om bet365 i vores bet365 anmeldelse.

Kan man logge på bet365 uden NemID?

Hvis du spiller fra din mobiltelefon, kan du nemlig logge på bet365 uden NemID. Faktisk kan du slet ikke vælge at logge på med NemID fra din telefon. Her skal du blot bruge dit normale brugernavn og adgangskode.

God fornøjelse med dit spil.

✅ Hvordan fungerer bet365 NemID login?

bet365 NemID login fungerer helt automatisk ved, at du ved login vil blive bedt om at logge ind via NemID. Læs mere om det i afsnittet af samme navn.

✅ Kan jeg bruge bet365 uden NemID login?

Ja, hvis du logger på direkte fra browseren.

Fra holdet
den