Kommercielt indhold | 18+ | Regler og vilkår gælder

bet365 fodbold: Bonusser, kode, tips og odds

21 juni 2022

Sidst opdateret: for 4 dage siden.

Verdens mest fulgte sportsgren er godt repræsenteret med bet365 fodbold odds. På denne side kan du læse alt om hvordan du kan spille på fodbold betting med de største sportsbegivenheder og et stort udvalg af markeder.

Sådan spiller du på bet365 fodbold

Du skal først og fremmest oprette en konto for at kunne spille på bet365 fodbold. Herefter kan du nemt sammensætte din spillekupon med væddemål. Følg gerne denne proces:

 • Klik dig videre til bookmakeren fra denne side.
 • Opret dig med vores bet365 bonuskode som du kan læse om hér.
 • Vælg muligheden for ”log ind” øverst til højre.
 • Vælg sport i den højre side af skærmen.
 • Klik på ”fodbold” i menuen og find frem til de events du ønsker at spille på.

De største fodboldevents og favoritterne

Som nybegynder kan du med fordel fokusere på de største fodboldbegivenheder. Typisk er der flest odds på de største turneringer for landshold og klubhold. Vi gennemgår nogle af dem nedenfor.

bet365 Fodbold

Betting på VM i fodbold med bet365

Hvert fjerde år er der verdensmesterskabet i fodbold. I den forbindelse er der over 60 fodboldkampe på omkring en måneds tid. Alle store bookmakere som den omtalte tilbyder mange odds på VM i fodbold.

Betting på EM i fodbold med bet365

EM i fodbold vender også tilbage hvert fjerde år. De to turneringer er fordelt med to år med fx EM i fodbold i 2016, og VM i fodbold i 2018 for blot at give et eksempel.

Set med danske øjne er det den næststørste fodboldturnering med enorm interesse. På samme tid er der normalt Copa America, som latinamerikanerne går højere op i sammenlignet med EM. Du kan nærmest altid forvente at finde fodbold odds på EM i fodbold hos bet365 med over 100 markeder på de enkelte kampe.

Betting på Champions League med bet365

I forhold til klubturneringer er Champions League det største i fodbold. CL-turneringen gives ofte som et eksempel med odds med høj tilbagebetalingsprocent.

Den høje interesse fra fans og omfattende mediedækning, giver bookmakerne gode muligheder for at tilbyde mange odds. Derfor har bet365 typisk mange fodbold odds på Champions League, som typisk starter med kvalifikation i juli og ender med finalen i maj måned.

Betting på de største fodboldligaer med bet365

Udover Champions League, er der også mange fodbold odds på de største fodboldligaer. Her er der tale om Bundesligaen i Tyskland, La Liga i Spanien, Serie A i Italien, Premier League i England og Ligue 1 i Frankrig. Et godt ekspertråd til fodbold betting er at følge et hold i en af de ligaer i løbet af hele sæsonen, som normalt løber fra august eller september til maj.

Betting på den danske Superliga med bet365

Set med danske øjne har mange danske fodboldfans interesse i den bedste danske række med bet365 Superliga odds. En stor bookmaker som denne sørger for et godt udvalg af odds på Superligaen i Danmark. Her kan klubber som FCK, Brøndby og FC Midtjylland anses som værende blandt favoritterne, men husk altid at analysere holdene og odds.

Bet365 fodbold 2022: Hvilke særlige bonusser tilbyder denne bookmaker?

Du kan ofte få en form for bet365 velkomstbonus, hvis du endnu ikke er medlem hos bookmakeren. Nedenfor kan du få en ide af former for bonus på spillesiden. Benyt valgmulighederne for at gå direkte videre til spillesiden for at læse alle detaljerne.

Hvilke sport betting typer er tilgængelige hos bet365?

Når du klikker dig videre til bookmakeren, kan du finde bet365 fodbold odds flere steder. Først og fremmest kan du klikke på ”sport” i menuen til venstre. Her vil flere fodbold odds fremgå direkte på forsiden i den sektion. Derudover kan du klikke på ”fodbold” i menuen til venstre eller direkte på ”live odds” for at finde live fodbold odds. LÆs mere om bet365 i vores bet365 anmeldelse.

Enkelte kampe kan have over 100 odds-markeder. Du kan finde et lille udvalg af dem nedenfor.

 • 1X2: Spil om hjemmeholdet (1) eller udeholdet (2) vinder, eller om kampen ender uafgjort (X).
 • Over/under: Spil på over/under-væddemål som over eller under et bestemt antal mål.
 • Kort: Spil på om en bestemt spiller får et kort i kampen.
 • Halvleg: Spil på resultater i den 1. eller 2. halvleg.
 • Begge hold scorer: Spil på ja eller nej i forhold til om begge hold scorer i kampen.
 • Først scorende mål: Spil på hvilket af de to hold vil score først i kampen.

Det er som sagt kun et udvalg af bet365 fodbold odds. Op til store turneringer og kampe vil du også kunne finde specifikke odds her på siden.

Bet365 fodbold : Ofte stillede spørgsmål

Nedenfor kan du få svar på tre FAQ om bet365 fodbold væddemål.

Hvilke bet365 betting markeder er der?

Når vi taler om odds-markeder for en sportsbegivenhed kan der være over 120 markeder på en storkamp. Jo mere information bookmakeren har om kampen, desto flere betting markeder vil der være. I fodbold er det blandt andet 1X2, Asian Handicap, mål, kort, halvlegsspil, mm.

Bør jeg vædde på favoritter eller ”underdogs”?

I sidste ende vælger hver bruger hvem de ønsker at spille på. Der er ikke et korrekt svar, da det handler om analyse. Sørg derfor at tjekke ekspertråd, H2H-statistik, skader, turneringsformat, odds regler mm. for at vælge hvem du spiller på.

Hvordan fastsættes fodboldfavoritter?

Bookmakere som den omtalte spilleside har avancerede algoritmer til at analysere hold, historik og at involvere alle nødvendige faktorer til at fastsætte odds. En favorit er aldrig ens betydende med at det hold vil vinde. Alt kan ske med bet365 fodbold odds, som er meget til at gøre det spændende. Husk at spille ansvarligt.

Fra holdet
den