Kommercielt indhold | 18+ | Regler og vilkår gælder

bet365 Bonuskode

Britiske bet365 er en af de absolut største og mest populære bookmakere i Danmark. De ved, hvad der rører sig i betting branchen, og hvad deres kunder har brug for. Nye kunder tilbydes op til 1.000 kroner i velkomstbonus med vores bet365 bonuskode.

bet365 bonuskode 2017

Afslør bonuskode

Bonuskoden er kun for nye kunder over 18 år! Regler og vilkår gælder.

Hvad er bet365 bonuskode?

Med en bonuskode kan du opnå endnu større fordele, når du tilmelder dig som ny kunde hos en bookmaker. Derfor er vi rigtig glade for, at vi gennem vores samarbejde med bet365 har fået en aftale i stand, hvor vi kan tilbyde dig en unik bet365 tilbudskode.

bet365Bonus
Bonustype:Indbetalingsbonus
Beløb:100% op til 1.000 kr.
Min. indbetaling100 kr.
Omsætningskrav:3 gange (bonus+indskud)
bet365 bonuskode:Afslør koden

Det betyder nemlig, at du kan få unikke fordele hos bet365, hvis du tilmelder dig via vores hjemmeside. Som ny kunde kan det være rart med en hjælpende hånd – ikke mindst økonomisk.

Derfor kan du som ny spiller modtage en 100 % velkomstbonus op til 1.000 kroner, når du registrerer dig ved brug af vores link og vores bonuskode til bet365. Regler og vilkår er gældende for velkomstbonussen, læs dem her.

bet365 har også en mobil app, som du kan spille med fra. Senere i anmeldelsen kan du læse mere om din bet365 bonus, bet365 bonuskode og om bet365 mobil til når du er på farten.

1.000 kroner i bet365 bonus

Der er mange gode grunde til at overveje den grønne bookmaker som din spiludbyder. En af dem er deres bet365 bonus på 100% op til 1.000 kroner.

bet365 bonus
Bonus er for nye kunder, min. 18 år. Regler og vilkår gælder!

Det er nemt at aktivere din velkomstbonus på 1.000 kroner. Du får den ved oprettelsen af en konto, når du benytter vores bet365 bonuskode. Du skal bare oprette en konto via et af vores links på denne side. For at få bet365 bonussen med din bonuskode skal du opfylde nogle krav, som du kan læse mere om nedenfor.

Bonusregler hos bet365

Når du opretter din konto og indtaster din bet365 bonuskode, vil du modtage en bet365 bonuskode på din e-mail. Den skal du bruge, når du har lavet din første indbetaling for at få din bet365 startbonus.

Du skal lave en indbetaling på minimum 100 kroner for at få din bet365 startbonus. Herefter skal du indtaste din tilbudskode under ”Min konto”. Det indbetalte beløb skal gennemspilles én gang, før du vil modtage dine bonuspenge.

Din bonus og indskud har et gennemspilskrav på tre gange værdien af dit indskud og din bonus til minimum odds 1,50 indenfor 90 dage. Herefter kan du frit udbetale dine bonuspenge, som du har modtaget med din bonuskode.

Forstå gennemspilskrav hos bet365

Ligesom de fleste bookmakere er der særlige bet365 bonusregler, du skal opfylde for at spille din bet365 bonus fri. Lad os give et eksempel for at lette forståelsen.

Hvis du indsætter 500 kroner, får du en bet365 bonus på et tilsvarende beløb. Den samlede værdi af din bonus og dit indskud skal du dog omsætte tre gange, før du kan hæve bonussen fra din bet365 konto og få pengene i hånden.

Du skal derfor spille for mindst 3.000 kroner (500 + 500 x 3) for at få din indbetalingsbonus. Dine bets skal desuden være på væddemål til mindst odds 1,50 og det sidste krav er, at du skal nå at spille for de 3.000 kroner inden for tre måneder, da din gratis bonus udløber herefter.

bet365 bonus-regler

Hvordan du vælger at placere dine væddemål er til gengæld op til dig, her er der ingen særlige bonusregler for at få din gratis bonus. Så længe odds er over 1,50, bestemmer du selv, om du vil spille på singler eller kombinere forskellige kampe i samme væddemål for at nå den påkrævede omsætning.

Vi er klar over, at ’regler og vilkår’ ikke ligefrem er en page-turner, man glæder sig til at tygge igennem. Men rigtig mange går glip af deres bonus, fordi de ikke har læst ordentligt op på, hvad de takker ja til. Derfor har vi i vores bet365 anmeldelse forsøgt at foklare bonuskravene. Men for at få hvert eneste komma med, anbefaler vi, at du sætter en kop kaffe over og læser alle regler og vilkår for velkomstbonussen.

Tilmelding med bet365 bonuskode

Det er nemt og hurtigt at registrere sig som ny kunde hos bet365. Og bruger du vores unikke bet365 bonuskode, får du et ekstra økonomisk boost i form af en 100 % velkomstbonus op til 1.000 kroner.

Denne bonus får du altså ved at registrere dig som ny kunde med vores link samt bet365 bonuskode. Følg vores link og indtast koden, du bliver vist. Herefter skal du blot oplyse dine personlige oplysninger og indsætte dit første indskud. Så er du klar til at komme i gang ved bet365.

bet365 har også en mobil app, som du kan spille med fra. Længere nede i anmeldelsen kan du læse mere om din bet365 bonus, bonuskode og mobil.

Oprettelse bet365

Når du spiller på din computer, skal du bruge dit NemID hver gang, du logger ind. Spiller du fra din mobil eller tablet, kan du dog spille helt uden NemID.

Hvis du har brug for flere informationer omkring din bonuskode, indbetalingsbonus, selve oprettelsen eller login kan du altid kontakte bet365 kundeservice.

Populære kampagner hos bet365

Hos bet365 finder du altid en lang række spændende kampagner og bonusser. Udover et fornemt spiludvalg og en god velkomstbonus, som du får med vores bet365 bonuskode, så kan du også modtage en bet365 bonus på Premier League, Serie A, La Liga, Bundesligaen og Champions League. Her skal du ikke anvende en unik kampagnekode.

bet365 kampagner

Du kan her få alt fra 5 % ekstra i bonus og helt op til 100 % i bonus, hvis du minimum spiller på tre kampe på en kupon. Hvis du eksempelvis spiller på ni kampe fra en eller flere af de førnævnte ligaer og vinder, får du hele din gevinst plus en bonus på 50 % af din gevinst lige ned i lommen. For at få det fulde ud af din akkumulator bonus skal du spille på 14 eller flere kampe.

Deres tilbud gælder kun på spiltyper ‘fuldtid – resultat’ og ‘resultat/begge hold scorer’.

Til gengæld er der ikke en fast bet365 loyalitetsbonus. Nogle bettingfirmaer tilbyder særlige point, man optjener, hver gang man spiller hos dem. Det finder du ikke hos bet365, som dog har en mere tilfældig loyalitetsbonus i form af, at faste kunder med jævne mellemrum kan få freebets, typisk på 50 eller 100 kroner. Lidt har også ret, så er du bet365 kunde, så hold øje med din mail, hvor din bet365 loyalitetsbonus vil blive annonceret.

 

Bet365 Sport og Live Odds

Du har modtaget din bet365 bonus med vores bonuskode, og nu skal den spilles fri! Hvordan kan du så vælge at gøre det? Spiludvalget er heldigvis en af de absolut største salgspunkter hos bet365, der ikke bare har noget, men meget for enhver smag!

bet365 tilbyder et meget stort udvalg af spillemuligheder på alt, hvad der har interesse for den gense danske spiller. Under hver enkelt kamp finder du en række spil.

bet365 Sport odds

Rækken af væddemål afhænger selvfølgelig af begivenhedens størrelse, hvilket betyder, at du finder flest typer af væddemål på fodbold.

De fleste foretrækker 1X2 spillet, første målscorer, over/under spillene, hvilket hold scorer først, antal point eller mål og hvem vinder den første halvleg/periode. Hertil kan du også spille på andet som gult/rødt kort eller asian handicap, og generelt er spilmulighederne rigtig flotte.bet365 odds

Ved bet365 er der også et kæmpe udvalg af spilmuligheder på live-betting. Her finder du live odds, der stort set dækker alle markeder indenfor en bred vifte af sportsgrene. Du kan også bruge din bet365 bonuskode, når du spiller på live betting. Der er altså ingen begrænsninger på, hvad du skal spille på for at spille din bonus fri, så længe væddemålet er til mindst odds 1,50.

Så uanset om du er til store sportsgrene som fodbold og tennis eller mindre populære sportsgrene som bordtennis, badminton, hockey, håndbold eller basketball, så finder du live odds på de fleste events ved bet365.

Mange af de udvalgte kampe kan du samtidig se direkte på bet365s hjemmeside via deres populære live stream funktion.

Luk væddemål

bet365 har også en Luk væddemål-funktion også kaldt Cash Out. Her kan du lukke hele dit væddemål eller dele af det, mens du lader din resterende indsats stå. Det giver dig således mulighed for at sikre dine gevinster eller begrænse dit tab.

Luk Vaeddemaal bet365

Med Luk væddemål eller Cash Out-funktion har du muligheden for at følge dine væddemål og lukke dem, når det passer dig. Har du eksempelvis spillet på et hold, der er foran i en kamp, kan du lukke væddemålet, før kampen slutter. Derved kan du sikre dig en gevinst, også selv om modstanderholdet kommer foran i kampens sidste minut.

Hvis du gerne vil lukke dit væddemål, er alt, du skal gøre, at klikke på Luk væddemål-knappen, som du finder under dit/dine valg. Hvis du vælger at lukke en del af dit væddemål, skal du aktivere slideren ved at klikke på slider-ikonet til højre for Luk væddemål-knappen, og derefter vælge beløbet du ønsker at lukke.

Du skal være opmærksom på at, funktionen ”Luk væddemål” ikke virker ved alle væddemålstyper. Bemærk også, at hvis du benytter dig af ”Luk væddemålet”-funktionen, så tæller dit væddemål ikke med i dine omsætningskrav.

Auto-luk væddemål

Som noget nyt har bet365 introduceret muligheden for, at dit væddemål kan lukkes automatisk. Går du ind på et væddemål, så kan du i visse tilfælde have muligheden for at sætte ind øvre og nedre grænse for hvornår dit væddemål skal lukkes. Når så en af disse grænser er nået, så lukker bet365 automatisk væddemålet for dig. Det betyder at du ikke længere vil være nødt til at følge aktivt med i dit væddemål.

Redigér væddemål bet365

Ved bet365 kan du finde følgende sportsgrene, som du kan satse på hver eneste dag (i alfabetisk rækkefølge): Amerikansk fodbold, Australian rules, badminton, baseball, basketball, beach volleyball, boksning/UFC, cricket, cykling, dart, fodbold, golf, gæliske sportsgrene, hockey, håndbold, ishockey, motorsport (Formel 1, Nascar, Indycar, m.m.), netball, poker, rugby league, rugby union, snooker, softball, specialvæddemål – valg, prisoverrækkelser, kongelige fødsler og så videre, speedway, surfing, tennis, volleyball og vintersport (alpint, skihop og skiskydning).

bet365 tilbyder et meget stort udvalg af spillemuligheder på alt, hvad der har interesse for den gense danske spiller. Under hver enkel kamp finder du en række spil.

Rækken af væddemål afhænger selvfølgelig af begivenhedens størrelse, hvilket betyder, at du finder flest typer af væddemål på fodbold.

De væddemål, der typisk går igen i de fleste kampe, er 1X2 spillet, den største målscorer, over/under spillene, hvilket hold scorer først, antal point eller mål og hvem vinder den første halvleg/periode. Hertil kan du også spille på andet som gult/rødt kort eller asian handicap, og generelt er spilmulighederne rigtig flotte.

 

Bet365 casino bonus

Det faste bonustilbud er en bet365 indbetalingsbonus på 1.000 kroner, og den får du med vores rabatkode. De har naturligvis også bonusser til casino og poker.

Nye spillere på bet365 casino kan få en casino bonus på 1.000 kroner med vores bet365 rabatkode. Bonussen er kun for nye spillere og kan anvendes på både bet365 Casino og bet365 Vegas. Regler og vilkår gælder.

bet365 casino bonus
Bonus er for nye kunder, min. 18 år. Regler og vilkår gælder!

Du skal dog være opmærksom på, at reglerne til casino bonussen er anderledes. Husk derfor altid, at læse regler og vilkår for deres casino bonus. I deres bet365 Vegas sektion finder du casino spil fra udvikleren Net Entertainment. Blandt deres spil vil du kunne finde forskellige versioner af roulette, blackjack, baccarat og en bred vifte af spilleautomater såsom Starburst, Spiñata Grande, Gonzo’s Quest og Robin Hood.

I deres bet365 Live Casino sektion er der ligeledes en lang række roulette- og blackjack spil, men også et live casino med rigtige dealere samt underholdende slots såsom The Gladiator, X-men og Iron Man med massive progressive jackpots.

Bet365 poker bonus

I poker-sektionen kan du med din bet365 bonuskode tage imod en poker bonus. Bonussen er på nuværende tidspunkt 100% op til €100 samt en turneringslodpakke til en værdi af €5. For detaljer om deres regler og vilkår kan du besøge bet365 Poker.

bet365 poker bonus
Bonus er for nye kunder, min. 18 år. Regler og vilkår gælder!

Du kan spille alle standard pokerspil såsom Texas Hold’em, 7 Card Stud, 5 Card Stud, Omaha og Omaha Hi-Lo. Texas Hold’em bordene er de mest populære, og derfor finder du her et større antal borde og flere spillere. De andre pokerkategorier er mindre populære, hvilket vil sige, at du her finder færre borde og spillere.

Hvis du er nybegynder inden for poker, kan du lægge ud med at spille om playmoney. Det er fiktive penge, der ikke har nogen værdi, så du risikerer altså ikke noget. Det er en god måde at lære spillet at kende, indtil du er klar til at sætte rigtige penge på højkant.

I bet365 Poker sektionen kan du også spille på et stort udvalg af turneringer, som er tilgængelige i alle pokertyper og med forskellige buy-ins. Der er dermed noget for enhver pokerspiller.

Spil på bet365 mobil

Med bet365 app kan du lave et væddemål, hvor som helst og når som helst. Hvis du gerne vil gøre det hele lidt nemmere for dig selv, kan du med fordel hente og downloade bet365 app. Hvis du gerne vil have den lækre app, kræver det, at du enten har en Apple-, Android- eller Windows enhed. Download bet365 mobil til:

bet365Mobil
Android:Hent app her
iOS (iPhone):Hent app her
Windows:Hent app her

Du kan også se sport direkte på din iPhone, iPad eller Android inklusiv fodbold, tennis, basketball, snooker, dart, cricket og squash. For at se ”Live billeder” skal du logge ind og navigere til sportssiden eller liveoddssiden, hvor ‘Se’-ikonet fortæller dig, hvad der er tilgængeligt.

Det er ikke muligt at oprette din konto og ligeledes benytte din bonuskode på mobilen. Før du kan benytte bet365s mobile service, skal du først oprette en konto via en computer og logge ind med NemID. Herefter kan du logge på uden NemID, når du spiller via din mobil eller tablet – du logger bare ind med dit brugernavn og adgangskode, og derefter kan du gå i gang med dit spil.

Det kan i øvrigt betale sig at holde øje med bet365 mobil. Med jævne mellemrum kan du nemlig få en særlig bet365 bonus til mobil. Kravene til bet365 mobilbonus varierer. Nogle gange kan du for eksempel få et gratis bet365 mobil bet blot ved at registrere dig på din smartphone. Andre gange kan det være en særlig reloadbonus, du kan hente via bet365 mobil.

Ind- og udbetalinger

Hos bet365 kan du indbetale til din konto med betalingskort (Visa Dankort og Maestro), kreditkort (Visa og MasterCard), eWallets (Skrill, Skrill 1 Tap, Neteller og PayPal), forudbetalt værdibevis (paysafecard), Virtual Prepaid Card (entropay), med check eller endelig via almindelig bankoverførsel.

Når du indbetaler med kreditkort, vil betalingen fremgå som “B365” på din bankkonto. Der tages ingen gebyr for indbetalinger, hvilket er et stort plus i vores bog og absolut ingen selvfølge.

Bortset fra checks og almindelig bankoverførsel vil du ved alle de andre indbetalingsmuligheder få pengene på din konto med det samme. Vil du have velkomstbonussen, skal du huske at aktivere den bet365 bonuskode, du får tilsendt på din e-mail efter oprettelsen.

For det meste skal du lave en udbetaling til det samme betalingsmiddel, som du har indbetalt med. Hvis du eksempelvis har lavet en indbetaling med dit Mastercard, sker din udbetaling til samme kort.

I skemaet herunder kan du samlet se, hvilke ind- og udbetalingsmuligheder, bet365 tilbyder. Vi tager dog forbehold for fejl i tabellen, da bet365 løbende kan opdatere deres betalingsmuligheder.

IndbetalingUdbetaling
Visa Electron, VISA, VISA DankortVisa Electron, VISA, VISA Dankort
MasterCard, MasterCard Debet, MaestroMasterCard, MasterCard Debet, Maestro
Neteller, Skrill, PayPalNeteller, Skrill, PayPal
Paysafecard, entropay, TrustlyPaysafecard, Entropay
Bankoverførsel, CheckBankoverførsel, Check

bet365 Kundeservice

Hvis du har problemer eller spørgsmål til din bet365 kampagnekode/bonuskode, indbetaling, udbetaling kan du kontakte deres support, der både er hurtig og effektiv.

De har åbent døgnet rundt hele ugen, og på alle tidspunkter kan du tale med en dansktalende medarbejder. Kontakt deres supportteam via:

KundeserviceInformation
Fastnettelefon::+800 12 365 365 (gratis)
Mobiltelefon:+441782 684 651 (normal takst)
E-mail:support-dan@customerservices365.com
Fax:+800 11 365 365 (gratis)
Live Chat:På bet365.dk

Vil du have et hurtigt svar, anbefaler vi, at du anvender live chat. Hvis du ikke er til de nye, teknologiske kontaktmuligheder, så har du også mulighed for at sende et ganske, almindeligt brev til bookmakeren i Stoke. Du skal bare købe en lille stak frimærker og sende brevet til adressen:

Customer Services, bet365
Hillside, Festival Way
Stoke-on-Trent
Staffordshire
ST1 5SH
England

Historien bag bet365

bet365 er verdens førende online spilleselskab. Selskabet har mere end 3.000 ansatte og har over 18 millioner kunder på verdensplan. Bookmakeren har base i Stoke-on-Trent, og direktøren for selskabet er Denise Coates. Læs mere om forretningskvinden på Business.dk her.

Denise ejer firmaet, og sammen med sin bror John Coates tager hun alle de store firmabeslutninger. Deres far Peter Coates er formand for Premier League klubben Stoke City, som bet365 ejer.

bet365 startede tilbage i 2000 og har derfor selvsagt en vis ekspertise i at drive et betting-site. Siden 2005 har bet365 haft fokus på det skandinaviske marked, men de kunne først komme ind på det danske spillemarked i 2012, hvor virksomheden endelig fik en licens i Danmark.

Firmaet har desuden vundet et utal af priser. De blev eksempelvis ved konferencen ”Betting og Football” på Stamford Bridge i Chelsea kåret som årets bedste fodbold-bookmaker i 2014.

Du kan også vælge at læse en lang række bet365 anmeldelser ved Trustpilot her.

Følg bet365 på de sociale medier

Som enhver bookmaker med respekt for sig selv er bet365 selvfølgelig allestedsnærværende på sociale medier. Her har de stablet solide fællesskaber op om de største sportsgrene og blandt andet med hjælp fra brugerne er der timevis af underholdning at hente.

bet365Sociale medier
Facebook:Besøg bet365 her
Twitter:Besøg bet365 her

På Facebook har bet365 side, der er et sandt slaraffenland af sjove gifs og memes, der hylder sportens vindere og tabere med et glimt i øjet. Og så kan du også være heldig at få svar på dine spørgsmål herinde, hvis det normale bet365 kundeservice mod forventning skulle være sløve i optrækket.

Hvor bet365 på Facebook er gif- og meme-himlen for sportstosser, er bet365 Twitter hjemstedet for dig, der elsker statistik. Her finder du tonsvis af statistikker og fun facts fra især fodboldens verden, men også fra samtlige andre større sportsbegivenheder. Vi kan i høj grad anbefale begge steder for dig, der vil holde dig opdateret og underholdes imens.

Spil hos bet365