Kommercielt indhold | 18+ | Regler og vilkår gælder

bet365 app

28 juni 2022

Sidst opdateret: for 2 timer siden.

I denne anmeldelser tager vi et dybdegående kig på den bet365 app, som tilgængelig for alle bookmakerens kunder. Vi vurderer appen ud fra en række parametre, og giver dig vores objektive mening om den. Vi viser dig også hvordan du kan downloade appen, og komme i gang med at spille fra din mobil. I tabellen nedenfor kan du få et overblik over alle de nødvendige informationer om appen. Læs hele vores anmeldelse.

Bet365 app og mobilAntal stjerner
Download/systemkrav⭐⭐⭐⭐⭐
Bonusser og kampagner⭐⭐⭐⭐
Funktioner⭐⭐⭐⭐⭐
Meninger⭐⭐⭐⭐

 

bet365 app

Hvordan man downloader sin bet365 app

Hvis du vil downloade din bet365 mobil app, er det en ganske nem og enkel proces, og det tager ikke mere end et par minutter før du har appen klar på din enhed. I denne sektion viser vi dig hvordan du downloader appen og kommer i gang med at spille.

Vi starter med en guide til at downloade din bet365 iOS app hvis du har en Apple-enhed:

  1. Gå til App Store
  2. Søg efter “bet365”
  3. Find appen med navnet “bet365 – sportsvæddemål”
  4. Klik på “download”
  5. Appen downloades nu og er klar til brug på din enhed
bet365 android

Hvis du bruger en Android-enhed, er processen stort set den samme. Følg bare disse trin for at downloade din bet365 Android app:

  1. Åbn Google Play Store
  2. Søg efter “bet365”
  3. Find appen med navnet “bet365 Sports Betting”
  4. Klik på “Installér”
  5. Appen installeres og er klar til brug

Det tager altså ingen tid at downloade din bet365 mobil app og komme i gang med at spille.

Systemkrav

For at downloade din bet365 dk app er der selvfølgelig nogle systemkrav, som din enhed skal leve op til. Hvis din telefon er opdateret og kører med det nyeste system, vil du formentligt aldrig have problemer med at downloade og køre appen.

Funktioner og muligheder

Med din bet365 app har du masser af fordelagtige funktioner og services til rådighed, som kan forbedre din spiloplevelse. Appen er generelt opbygget på samme måde som hjemmesiden, så du vil genkende hele opbygningen hvis du har spillet på PC. En af de vigtigste funktioner og fordele ved at bruge appen er, at du ikke skal logge ind med NemID når du logger ind på din konto.

I højre side af appen har du den samme navigationsmenu til rådighed, som du kender fra hjemmesiden. Her er alle sportsgrene, ligaer og turneringer samlet i en overskuelig menu. Hvis du har en specifik kamp du gerne vil spille på, kan du bruge søgefunktionen nederst på appen og søge efter et hold eller spiller, som du gerne vil spille på.

Via din bet365 mobil app har du også adgang til alle livemarkeder som du finder på hjemmesiden. Når du klikker på “liveodds” kan du se alle tilgængelige livemarkeder. Her vil du også have mulighed for at benytte live streaming på de kampe hvor det tilbydes. Events som er tilgængelige for streaming er afhængigt af det land du bor i. Du skal også have en finansieret konto eller have spillet indenfor de sidste 24 timer for at kunne se livestream.

Du kan også foretage ind- og udbetalinger via appen ved at klikke på din profil i øverste højre hjørne og klikke på “bank”. Hvis du har problemer eller spørgsmål, kan du også kontakte kundeservice i samme menu ved at klikke på “hjælp”.

Endelig har du også mulighed for at benytte dig af “byg væddemål” funktionen via appen, som giver dig mulighed for at skræddersy dit eget væddemål. Du kan også benytte cash out, så du kan lukke dine væddemål før kampen er færdigspillet.

Meninger om bet365 appen

Generelt har vi at gøre med en komplet og veludført bet365 mobil app, som har en enkel og brugervenlig opbygning. Det er nemt at navigere i appen og finde frem til de odds, som man leder efter, og det er en fordel at appen har samme opbygning som hjemmesiden. Det gør det til en enkel sag at omstille sig fra hjemmesiden til appen.

I tabellen forneden har vi samlet et overblik over nogle af fordelene og ulemperne ved den flotte bet365 app.

FordeleUlemper
Enkel og brugervenlig opbygningAppen kan til tider være langsom
Adgang til alle livemarkederVisse funktioner kan mangle ved nye opdateringer
Adgang til live streaming i fuldskærmKontakt til kundeservice er ikke integreret i appen
Hurtig ind- og udbetalingVæddemål kan til tider ikke ses under “mine væddemål”

Overordnet set er denne bet365 mobil app et godt godt supplement til oplevelsen som kunde hos bookmakeren. Appen har samme opbygning som hjemmesiden, så man vænner sig hurtigt til platformen hvis man er vant til at spille på computeren.

Fordelene ved at benytte denne bet365 mobil app opvejer mere end ulemperne. Du kan logge ind uden NemID, og du har adgang til alle de samme funktioner og services som du kan finde på hjemmesiden.

Når det er sagt, så har der længe været problemer med at appen kører langsomt, og at den har tendens til at lukke uventet ned. Desuden har mange brugere haft problemer med at se deres væddemål under “mine væddemål”, som også er stedet hvor man kan bruge cash out-funktionen. Der er altså plads til forbedringer for denne bet365 mobil app.

FAQ

Lad os tage et kig på nogle af de oftest stillede spørgsmål omkring den flotte bet365 app.

✅ Hvordan man placerer et væddemål

Det er ganske nemt at placere et væddemål på din bet365 mobil app. Det eneste du skal gøre er at finde den kamp, som du gerne vil spille på og vælge det marked du ønsker at spille på. Vælg det udfald du vil spille på, og indtast din ønskede indsats. Klik til sidst på “placer væddemål”, og dit spil er nu placeret.

✅ Hvordan man indbetaler penge

Det er også nemt at indbetale penge via din bet365 app. Klik bare på dit profilikon i øverste højre hjørne, og klik derefter på “indbetal”. Indtast de nødvendige oplysninger (kortnummer ved indbetaling med kreditkort), det beløb du vil indbetale, og klik på “indbetal”.

✅ Hvordan man udbetaler penge

Hvis du vil udbetale penge fra din konto, skal du bare klikke på profilikonet øverst til højre, og derefter på “bank” i dropdown-menuen. Vælg derefter “udbetal”, og angiv de nødvendige oplysninger om din foretrukne udbetalingskilde. Skriv det beløb du ønsker at udbetale, og klik på “udbetal”. Din udbetalingsanmodning sendes straks afsted og vil blive behandlet indenfor et par dage.

✅ Hvordan man kontakter kundeservice

Hvis du vil kontakte kundeservice via din bet365 app, skal du bare klikke på profilikonet øverst til højre, og derefter vælge “hjælp”. Det vil føre dig til hjælpesiden, hvor du kan finde svar på de mest stillede spørgsmål. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, kan du klikke på “kontakt os” og komme i kontakt med en medarbejder enten via live chat eller email. Vi anbefaler live chat, da du straks kommer i kontakt med en medarbejder og hurtigt får hjælp.

Fra holdet
den