Kommercielt indhold | 18+ | Regler og vilkår gælder

888sport NemID

17 juni 2022

Sidst opdateret: for 1 uge siden.

I denne artikel kigger vi på 888sport og NemID. Det er det, vi skal kigge nærmere på i denne artikel, og vil vil besvare spørgsmål som: Hvad er NemID? Hvordan virker 888sport NemID? Er det muligt at bruge 888sport uden NemID eller kræves der på 888sport login med NemID? Til sidst kigger vi på 888sport app med NemID. Du kan også læse meget mere om 888sport i vores 888sport anmeldelse og høre om 888sport kampagnekode.

Hvad er NemID?

NemID er et fælles log-in. Du kan bruge NemID mange steder ude i virkeligheden såvel som på butikker på nettet. I mange tilfælde er faktisk nødvendigt, at du har NemID for at du overhovedet kan betale. NemID er nemlig også en form for sikkerhed, der sikrer, at det er dig og kun dig, der har adgang til dine kritiske personlige og finansielle informationer.

NemID fungerer enten igennem et fysisk nøglekort eller gennem en app til iOS eller Android. Når du bruger dit NemID, logger du på, indtaster dit bruger-id, din adgangskode og derefter en kode fra dit nøgle kort eller den føromtalte app.

Alle kan få NemID, og NemID er næsten obligatorisk, idet flere officielle hjemmesider og tjenester kræver, at du har et NemID for at du kan gøre brug af dem.

Ligesom på officielle hjemmesider fra staten og forskellige webshops, ja så er 888sport login NemID.

888sport NemID

How does it work on 888sport?

På 888sport er NemID din mulighed for at introducere lidt ekstra sikkerhed i forbindelse med dit log ind på udbyderes hjemme side. Så på 888sport login med NemID er som sagt en ting. På 888sport bruger du nemID, når du logger ind. Det er et alternativ til 888sport login uden NemID. Når du logger ind med NemID indtaster du dit bruger-id og din adgangskode og følger ellers den proces, som du bliver præsenteret for, skridt for skridt.

Er det muligt at bruge 888sport uden NemID?

Ja, der er to muligheder, når du vil spille på 888sport. Du kan enten vælge at logge ind med NemID eller at logge ind uden NemID. Når du kommer ind på 888sports hjemmeside, klikker du på “log ind” oppe i højre hjørne. Derefter bliver du præsenteret en boks med to faner, hvor NemID er udgangspunktet, men der er også en anden fane,der hedder “888 Log Ind”.

Vælger du den sidste af disse to muligheder, skal du indtaste henholdsvis dit brugernavn og din adgangskode. Hvis du ikke har et brugernavn eller en adgangskode, trykker du “Registerer” og derefter kan du så oprette et ved at indtale dine personlige oplysninger. 888sport login uden NemID er altså en mulighed.

888sport app NemID

Modsat 888sports hjemmeside, hvor du kan logge ind med NemID eller vælge at logge ind uden NemID, så kan du på 888sports app ikke logge ind med NemID. Når du åbner appen første kan bliver du præsenteret for 88sports flotte layout. Oppe i højre hjørne kan du vælge enten “Tilmeld dig nu” eller “Log ind”. Vælger du fx “Log ind”, vil du erfare, at du bliver præsenteret for en mulighed, hvor du kan indtaste henholdsvis dit brugernavn og din adgangskode. Du ser ikke, som på hjemmesiden, en fane, der hedder NemID.

Fra holdet
den