Betfair Promokode

Betfair er en af markedets helt store drenge. Bookmakeren har været i branchen i mere end 10 år, og har styr på, hvad der rører sig inden for odds og casino. De tilbyder Danmarks eneste spillebørs, og dertil leverer de gode odds i deres Betfair sportsbook. Benyt vores Betfair promokode og modtag en bonus på 100% op til 2.000 kroner.

Betfair promokode 2017

Hent Din Promokode

Tilmelding med Betfair Promokode

Som ny kunde hos Betfair kan du få 2.000 kroner i bonus, hvis du anvender vores unikke Betfair kampagnekode. Vores nyeste Betfair promokode kan hentes ovenfor.

Du får 100% i bonus op til 2.000 kroner, og det er en meget god bonus i forhold til eksempelvis bet365 bonus på 2.000 kroner. Du skal bare minimum indbetale 100 kroner hos Betfair, så bliver din indbetaling fordoblet op til 2.000 kroner.

Hvis du indbetaler 600 kroner selv, giver Betfair dig altså 600 kroner, så du i alt har 1.200 kroner at spille for på sportsbetting.

Modtag Betfair promokode

Bonussen modtager du som sagt med vores promokode. Du skal dog være opmærksom på, at der er vilkår for bonussen, som du kan læse i forbindelse med din oprettelse. Kort sagt, skal du din bonus samt indbetaling omsættes fire gange på minimum odds 1,80.

 

Kom i gang hos Betfair

De fleste bookmakere gør en dyd ud af at lave en oprettelse, som man kan komme hurtigt og nemt igennem. Betfair er ikke nogen undtagelse, og du kan komme i gang på under to minutter, hvis du følger vores guide herunder:

  • Gå til Betfair Sportsbook her og klik på “Tilmeld dig nu”
  • Udfyld dine oplysninger og tak ja til bonussen med vores Betfair promokode
  • Tryk på “Acceptér og åbn konto”

Når du er igennem disse tre trin, har du oprettet din spilkonto hos Betfair. Er du hurtig på tasterne tager det ikke meget mere end nogle få minutter.

Betfair anmoder om dit CPR-nummer ved oprettelsen, da de skal knytte din spilkonto til dit NemID. Det er Spillemyndigheden i Danmark, der kræver, at alle bookmakere aktiverer NemID for deres kunder for at øge sikkerheden og på den måde forhindre svindel på danskerne spilkonti.

Tilbud med Betfair promokode

 

Betfair PromokodeAfslør promokode
Bonustype:Indbetalingsbonus
Beløb:100% op til 2.000 kr.
Omsætningskrav:4 gange

 

Spil hos Betfair

Bet fair odds, live betting og cash out

Betfair har både en spillebørs og en normal sportsbook side. Du finder klart de højeste odds på spillebørsen, men på sportsbook tilbyder de et bedre spiludvalg. Derudover kan du på sportsbook få 300 kroner i free bet eller 2.000 kroner i bonus helt uden en Betfair promokode.

De har det bedste spiludvalg på fodbold, ligesom mange andre bookmakere i Danmark. Du kan dog også finde gode odds på andre sportsgrene som amerikansk fodbold, tennis, ishockey og selvfølgelig håndbold.

Betfair odds

Du kan få ekstra spænding på dine væddemål ved at spille på livespil. Her spiller du på begivenhederne, mens de er i gang, og på den måde bliver dine væddemål hurtigt afgjort. Du finder flest spil på tennis og fodbold, hvor du eksempelvis kan spille på vinder af sæt 2 i tennis, eller hvem der får det næste hjørnespark i en fodboldkamp.

I live betting kan du også benytte cash out funktionen. På den måde kan du stoppe dit væddemål før tid, og enten sikre din gevinst eller begrænse dit tab, hvis dit væddemål ikke går, som du havde ønsket.

 

Betfair live streaming

Hvis du ikke har den store TV-pakke eller Viaplay, så kan det være en god idé at have en konto hos Betfair. Du kan nemlig se live sport hos bookmakeren via deres live streaming-tjeneste.

For at se live streaming skal der være penge på din spilkonto, eller du skal have placeret et væddemål inden for de seneste 24 timer. Har du penge på din konto, kan du se alt det sport, som du vil. Der bliver streamet sport 24 timer i døgnet alle ugens dage.

Du skal dog være opmærksom på, at Betfair ikke viser de store fodboldligaer som Premier League, Bundesligaen samt Serie A, og den danske Superliga bliver desværre heller ikke vist. Det skyldes, at Betfair ganske enkelt ikke har rettigheder til at vise kampen. Til gengæld kan du se fodbold fra mange sydamerikanske ligaer og mindre ligaer i Europa, ligesom du kan se tennis, snooker og andre mindre populære sportsgrene.

 

Betfair – officiel bettingpartner for Superligaen

Den britiske bookmaker Betfair er officiel bettingpartner for Superligaen i Danmark. Sponsoratet understreger, at Betfair er fokuseret på fodbold, og som officiel bettingpartner for Superligaen er de ude på en charmeoffensiv målrettet de danske fodboldfans.

I alt har Betfair 950.000 aktive brugere, og deres største marked er i Storbritanien. I år 2000 lancerede de deres spillebørs, som de siden har været mest kendte for. På spillebørsen køber og sælger kunderne odds af hinanden, og dermed finder man på spillebørsen markant højere odds end på det øvrige marked. Hvis man vinder, betaler man en lille kommission til Betfair.

I Danmark var Spillebørsen populær, men danskerne har taget endnu pænere imod Betfair Sportsbook, der kom på markedet i 2013. Her er det Betfair selv, der sætter odds, og som kunde køber man odds af Betfair. Dermed er oddsene lidt lavere, da Betfair skal tjene penge direkte på oddsene og ikke kan tage en kommission.

 

Kontakt Betfair kundesupport

Hvis du har brug for hjælp til din Betfair promokode, eller hvis du har spørgsmål til et odds på Betfair Sportsbook, så kan du komme i kontakt med Betfairs kundeserice på telefon, e-mail og live chat.

Hvis du vil hurtigt i kontakt med Betfair, skal du tage kontakt til kundeservice på chat eller telefon. Her er svartiden på 60 sekunder, og du får i de fleste tilfælde fat i en dansktalende medarbejder. Bliver du mødt af en engelsktalende medarbejder, kan du altid høre, om det er muligt at blive stillet om til en dansk medarbejder.

Har du en længere forespørgsel, eller kan du godt vente et par timer på svar, så kan du kontakte Betfair på e-mail. Her er svartiden gennemsnitligt på 4 timer.

 

Bonus med Betfair promokode

Du kan få op til 2.000 kroner i Betfair bonus, og det er ganske enkelt. Det eneste du skal gøre er at klikke på vores link her i anmeldelsen, oprette en gratis spilkonto og indtaste vores Betfair promokode.

Du kan bruge din bonus eller dine freebets på odds og live spil, men vær sikker på, at du placerer dine penge på gode væddemål, så du kan vinde ekstra med din Betfair bonus. Det er samtidig kun spil med odds over 1,80, der tæller med i omsætningen af din bonus.

Alt i alt er Betfair en stærk bookmaker på markedet. De tilbyder både en traditionel bookmaker og en spillebørs, hvor du kan spille mere professionelt mod andre spillere. Den gode Betfair promokode, et godt spiludvalg og en god live betting samt en godkendt kundeservice betyder, at vi kan vende tommelfingeren op ad med hensyn til Betfair.

Spil hos Betfair